طرز تهیه شربت زعفران

طرز تهیه شربت زعفران
روشی بی آلایش برای تهیه‌ی شربت زعفرانی خوش رنگ مجلسی , شربتی مقوی با گلاب و زعفران و مطلوب نذری رو تو این مقاله به شما فراگیری می‌دیم . همونطور که می‌دونین با نزدیک شدن به فصل گرما تن احتیاج بیشتری به آب داره , در‌حالتی که میل کردن آب به اندازه بسیار براتون مشکله , می‌تونین با اصلاح کردن شربت زعفرانی , آب رو مزه دار بکنین و از تناول کردن شربت زعفرونی لذت ببرین , اما این نکته قابل توجه رو بگم که‌این شربت , به خاطر وجود زعفرون کلی خاصیت داره , از کلیه مهم‌تر که شربت زعفرانی شور آوره .

شربت زعفرانی

شربت زعفرانی با ادغام گلاب و زعفران صحیح می‌شه , این دو مزه فوق العاده سبب ساز شدن که , شربت زعفرانی یکی دوس داشتنی ترین شربت‌ها در میان ایرانی‌ها باشه و تو مجالس و مهمونی و نذری دادن از دیر باز به کار گیری بشه . شربت زعفرانی تو زمان یه خرده صحیح می‌شه و روش تهیه‌ی شربت زعفرانی خیلی آسونه .

بسته به سلیقه‌های متعدد , شربت زعفرانی رو با خاکشیر و یا این که تخم شربتی ادغام می‌کنن و می‌خورن .

شیوه تهیه‌ی شربت زعفرانی

مواد واجب برای تهیه‌ی شربت زعفرانی :
زعفران سابیده شده : نصف قاشق خوراک خوری
شکر : به میزان اضطراری
آب : نیم لیتر
گلاب : چهار قاشق خوراک خوری
شیوه تهیه‌ی شربت زعفرانی :
زعفران رو سابیده و دم کنین ( روش‌های دم کردن زعفران ( .
آب رو تو قابلمه‌ای روی حرارت بذارین تا جوش بیاد .
حرارت رو کم کنین , شکر رو به آب بیش تر کنین و عالی هم‌بزنین تا حل بشه .
روی شعله حدود روستا دقیقه هم‌بزنین تا قوام پیدا کنه , بعد از آن گلاب و زعفران رو بیشتر کنین .
حرارت رو خاموش کنین و بذارین شربت پاره ای خنک بشه و باطن ظرفی که دوس دارین بریزین و درون سردخانه حفظ کنین . هر زمان مایل به تناول کردن بودین , حدود 4 قاشق غذاخوری شربت رو با آب خنک ادغام کنین و گوارا ی وجود کنین .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.