رفتن به محتوای اصلی
  • ردیت
  • لینکدین
آرم کیمبو

کیمبو-آشپزی

دستور پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی، دسرها، سالاد و نوشیدنی های متنوع را در کیمبو یاد بگیرید.

  • صفحه اصلی
  • دسر و شیرینی
  • فست فود
  • نوشیدنی

ماه: تیر ۱۳۹۹

پوملو یا گریپ فروت چینی

میوه پوملو یا گریپ فروت چینی | خواص پادشاه مرکبات

میوه مینا ( پر اسم و رسم در استان های شمالی ) یا این که پاد شاه مرکبات یا این …

تیر ۳۱, ۱۳۹۹ zeynab shakeri
نخود آب و طرز تهیه

طرز تهیه و پخت نخود آب – خاصیت فوق العاده نخود

نخود طبع گرم و خشک دارد و بهترین حبوبات برای تقویت بنیه انسان است. نخود جایگاه ویژه ای در سفره …

تیر ۳۰, ۱۳۹۹ zeynab shakeri
سوپ سفید مجلسی

شیوه تنظیم و پخت سوپ سفید | سوپ مجلسی پر طرفدار

سوپ سفید یا سوپ جو , از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سوپ هاست . این سوپ ها غالبا سوپ های …

تیر ۲۸, ۱۳۹۹ zeynab shakeri
انواع قهوه و تفاوت میان انها

انواع قهوه و تفاوت بین آنها | لیست 12 مدل قهوه بر پایه اسپرسو

اسپرسو به انواع قهوه گفته می شود  که در دستگاه اسپرسو دم می شود . دانه های قهوه از قبل …

تیر ۲۷, ۱۳۹۹ zeynab shakeri
شامی پوک خوشمزه

شیوه تنظیم و پخت شامی پوک خوشمزه + شامی پوک بوقلمون

شامی پوک یکی خوشمزه ترین اشکال شامی میباشد که با گوشت های مختلفی طبخ داده می شود . مواد دارای …

تیر ۲۶, ۱۳۹۹ zeynab shakeri
لوبیا پلو با مرغ، طرز تهیه و پخت

طرز تهیه و پخت لوبیا پلو به شیوه های مختلف و برای همه سلیقه ها

لوبیا پلو از معروف‌ترین و محبوب‌ترین غذاهاست . لوبیا پلو اگه عالی طبخ شود , یکی‌از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانیست . …

تیر ۲۵, ۱۳۹۹ zeynab shakeri

راهبری نوشته‌ها

1 2 3 4 نوشته‌های بعدی»

نوشته‌های تازه

  • کیک هویج با پنیر خامه ای + هل و گردو
  • طرز تهیه تهچین مرغ و بادمجان دو رنگ زعفرانی در فر
  • طرز تهیه پای سیب دلپذیر به روش آمریکایی
  • طرز تهیه ی دسر ساده با سیب و ژله + خواص سیب پخته
  • طرز تهیه پنیر ماسکارپونه خانگی + خواص پنیر ایتالیایی

دسته‌ها

  • پیش غذا
  • چاشنی
    • ترشی
    • سس
  • دسر و شیرینی
  • غذا
    • غذاهای ایرانی
    • غذاهای بین المللی
    • غذاهای دریایی
    • غذاهای رژیمی
  • فست فود
  • مقالات آشپزی
  • میان وعده
  • نوشیدنی
تمامی حقوق محفوظ است.کیمبو