شیرینی زبان خانگی و خوشمزه

طرز تهیه و پخت 2 نوع شیرینی زبان و پاپیونی و خوشمزه خانگی

با خمیر هزارلا می‌توانید یکسری شیرینی متعدد مثل شیرینی زبان , پاپیونی و ناپلئونی درست فرمایید . و از میل کردن آن‌ها لذت ببرید . خمیر هزارلایه بعداز پخت به حالت لایه لایه می شود .
این خمیر , خمیر حساسی است برای تنظیم ی آن می بایست وقت و صبر داشته باشید و با اعتنا درست فرمائید .

آرد آن بهتر است خیلی عالی و با مرغوب تهیه و تنظیم شود . هر آردی عالی بدست نمی آید .

برای کره میانی از مارگارین هزارلا به کارگیری نمایید . کره نیز می شود بهره مند شد ولی بوی کره غالب است و ماندگاری آن خیلی کمتر است .

این خمیر نمی تواند زیاد درون دمای محیط بماند . چنانچه می‌بینید کاری برایتان پیش آمد خمیر را حتما درون فریزر بگذارید .

این خمیر را می‌توانید ماه ها درون سردخانه محافظت فرمایید و زمانی که خواستید با آن شیرینی درست نمایید از شب پیشین درون یخچال بگذارید تا بدون نقص یخ زدایی شود .

این خمیر برای تهیه و تنظیم اشکال شیرینی نظیر شیرینی زبان , شیرینی پاپیونی , شیرینی ناپلئونی به کار گیری می شود .

نحوه تنظیم خمیر هزارلایه :
مواد ضروری برای خمیر هزارلایه :

مارگارین هزارلا 350 گرم
جوهر لیمو 1 گرم
نمک 2 گرم
روغن مایع 75 گرم
آرد 750 گرم
آب سرد 275 گرم

 

 

خمیز برای تهیه شیرینی زبان و پاپیونی

 

طریق تهیه و تنظیم خمیر هزارلایه :

آرد و جوهر لیمو را با هم ادغام فرمایید بعد از آن کم کم کم آب را اضافه نمائید یکم که خمیر شکل گرفت روغن و نمک را اضافه فرمایید درصورتی که نیاز به آب داشت آب اضافه فرمائید . خمیر را به حدی ورز بدهید تا یک خمیر صاف و یکدست بدست آید . امکان دارد آب کمتر یا شاید هم بیشتری احتیاج داشته باشد. پس دقت ویژه ای در افزودن آب داشته باشید تا خمیر نباید به دست بچسبد بعد آن را به حالت یک چانه ی بزرگ در بیاورید و میانه آن را با چاقویی تیز یک نشانه + بگذارید و روی خمیر را با نایلون بپوشانید و درون یخچال بگذارید .

حالا مارگارین هزارلا را بین دو نایلون قرار بدهید. با وردنه آن را باز کنید و سپس درون یخچال قرار بدهید . بعداز سفت شدن مارگارین، خمیر را از درون یخچال بیرون بیاورید و با وردنه روی آن بکشید. سپس خمیر را باز نمایید بعد از آن مارگارین را روی خمیر قرار بدهید .

و دور و بر خمیر را روی مارگارین برگردانید به صورتی که کره دربین خمیر باشد و به هیچ وجه پیدا نباشد و با وردنه صاف نمایید . آردهای مازاد خمیر را بردارید و با وردنه ضربه های آرام به خمیر بزنید و خمیر را پهن نمایید . آردهای مازاد خمیر را با برس تمیز نمائید و از حاشیه های بالا و پایین خمیر روی آن قرار بدهید و خمیر را از میانه تا فرمائید به صورتی که خمیر 4 لاتا شده باشد و سپس آن را درون ظرفی قرار بدهید و روی آن نایلون بکشید .

آن را درون یخچال قرار بدهید. بعداز 20 دقیقه خمیر را خارج کنید و آن را باز کنید. اگر واجب بود خیلی کم آرد روی آن بپاشید و سپس با وردنه باز فرمایید و مجدد حاشیه های بالا و پایینی آن را تا کنید. سپس نایلون بکشید و درون یخچال قرار بدهید این عمل بایستی تا 6 مرتبه انجام بدهید و هربار میان آنان به بازه زمانی 20 دقیقه درون یخچال قرار بدهید .

پس از این فرآیند خمیر هزار لایه ی شما مهیا است .

از خمیر هزارلا میتوانید برای تنظیم ی گونه های شیرینی به کارگیری نمایید .

طریق تنظیم شیرینی زبان خانگی :
مواد ضروری برای شیرینی زبان :

خمیر هزارلا یک کیلو گرم
عسل 3 قاشق غذاخوری
آب ولرم 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته برای تزیین
شکر کمی

روش تنظیم شیرینی زبان :
خمیر هزارلا را روی ورقه آشپزخانه به ضخامت نیم سانتیمتر پهن نمائید . در یک پیاله عسل و آب را ترکیب نمایید و عالی هم بزنید و با برس آشپزخانه روی خمیر بمالید و روی آن را شکر بریزید . اینک با قالب منحصر به فرد شیرینی زبان قالب بزنید در حالتی‌که قالب نداشتید می‌توانید برش های مستطیلی بزنید و با چاقو یک شیار طولی در میانه هرکدام ایجاد نمائید و در سینی فر برگه روغنی پهن نمایید و شیرینی ها را با مقداری فاصله بچینید .

فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن فرمائید تا گرم شود و سینی را در طبقه وسط فرقرار بدهید . برای 10 دقیقه حرارت را بالا نگه دارید تا نان ها پف نمایند بعد از آن حرارت را به 170 درجه سانتیگراد پایین بیاورید و بگذارید شیرینی ها برای 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزند .

هم اکنون شیرینی ها را از فر خارج بیارید مجدد عسل روی آن ها بزنید و با پسته و کنجد تزیین فرمائید و اذن بدهید خنک شوند و بعد از آن درون کاسه مورد نظرتان بچینید . در‌حالتی که تمایل داشتید می‌توانید شربت بار تهیه و تنظیم نمائید و پس از پخت شیرینی روی آنان بریزید .

شیرینی زبان با خمیر یوفکا را هم تهیه و تنظیم می شود .

طرزتهیه شیرینی پاپیونی خانگی :

مواد ضروری برای 30 تا شیرینی پاپیونی :

سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر پسته یک چهارم پیمانه
پودر قند یک دوم پیمانه
خمیر هزارلا 1 کیلوگرم

روش تنظیم شیرینی پاپیونی :

خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کنید و سپس نوارهایی به ابعاد 2 سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید . اواسط آن را پیچ بدهید و مقداری سفیده تخم مرغ بزنید تا به هم بچسبد .

بعدت در سینی فر آن ها را بچینید  و در فر (که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم نموده اید ) به بازه زمانی 15 دقیقه ( در طبقه وسط فر ) قرار دهید .

پس از پختن و سرد شدن شیرینی روی آن یه خرده پودر قند یا این که شکر درشت بپاشید. همچنین می‌توانید بعداز پخت کمی شربت روی آن بریزید و یه خرده پودر پسته بپاشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *