نحوه تهیه کیک کرامبل سیب

مواد واجب برای کیک کرامبل سیب :

آرد 2 لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ 3 عدد
کره 100 گرم
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
ماست شیرین 2/3 لیوان
شکر 1 لیوان سرخالی
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق سرصاف

مواد ضروری برای تهیه کرامبل :

سیب پوست کنده و اسلایس شده 2 عدد
بیسکوئیت ساقه طلایی 1 بسته
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
نسکافه فوری 1 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم

شیوه تنظیم کرامبل :

ابتدا بیسکوئیت ها را پودر نمایید و با سایر مواد خشک ترکیب نمایید آن‌گاه کره که به دمای محیط رسیده را با نوک انگشتانتان به خرد مواد بدهید یا این که داخل مخلوط کن بریزید . سیب ها را اسلایس فرمایید و کنار بگذارید .

نحوه تنظیم کیک کرامبل سیب :

ابتدا کرده که به دمای محیط رسیده را با شکر 5 – 6 دقیقه نیز بزنید آن گاه روغن مایع را اضافه فرمایید آن‌گاه تخم مرغ ها را دانه دانه بیشتر نمایید و نیز بزنید آن‌گاه ماست بیش تر فرمایید و مجدد نیز بزنید آرد با بکینگ پودر الک کرده به مایع کیک بیش تر فرمایید .

داخل قالب را با روغن چرب نمائید و کف قالب کاغذ روغنی بگذارید نصف مواد کیک را بریزید آن‌گاه سیب های اسلایس شده را باطن شکر بزنید و بعد از آن روی مواد کیک بچینید از مواد کرامبل روی سیب بریزید و صاف نمایید . سایر مایع کیک را روی مواد کرامبل پخش نمایید و سایر مواد کرامبل را روی مایع کیک بریزید و داخل فر گرم شده با دمای 180 مرتبه حدود 45 دقیقه بگذارید .

نکته :

* مواد این کیک نسبت به مواد کیک های دیگر محکم است و لایه رویی مواد کیک با حوصله پخش کنید تا همه ی قسمت کیک یکسان در بیاید .

* ماست می بایست پرچرب و بدون آب و شیرین باشد .

* میتوانید پودر نسکافه را حذف کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *