طرز تهیه کیک انگلیسی

مواد لازم برای کیک انگلیسی :

تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف لیوان
آرد 150 گرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شیر 1/3 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
کاکائو 1 قاشق مرباخوری
کره یا روغن جامد 100 گرم
کشمش , گردو خرد شده یا خلال بادام 1/2 لیوان
* رنده پوست پرتقال یا لیموترش یا این که اسانس پوست 1 عدد پرتقال

* رنده پوست پرتقال یا این که لیموترش یا اسانس : من یک عدد لیموترش درشت را پوستش را رنده کردم

روش تنظیم کیک انگلیسی :

اجازه بدهید تخم مرغ ها به دمای محیط برسند آنگاه زرده و سفیده را از نیز جدا فرمایید به نحوی که زرده باطن سفیده نشود . نیمی از شکر را با سفیده ترکیب نمائید و آنقدر بزنید تا در حالتی که ظرف را برگردانید سفیده از کاسه نریزد . نیمی دیگر از شکر را با روغن یا این که کره مخلوط فرمائید و یه خرده بزنید تا به صورت کرم در آید . زرده ها را دانه دانه اضافه فرمائید . وانیل را بیشتر نمایید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید .

3 – 2 قاشق شیر بیشتر نمایید و بعد از آن تمام شیر را بیشتر کنید , همزن را خاموش کنید . ظرف سفیده را با زرده ها قاطی فرمائید ( با لیسک ) . بکینگ پودر را به آرد بیشتر فرمایید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه بیشتر نمایید . ته قالب را برگه می اندازیم و چرب میکنیم . نصف مایه را داخل قالب می ریزیم .

یکی دو قاشق از مایه را کاکائو اضافه میکنیم . روی مایه بی آلایش مایع کاکائویی را می ریزیم و گردو و کشمش یا این که خلال بادام بوداده شده میپاشیم و آنگاه بقیه مایع سفید را روی آن می ریزیم و روی کیک گردو و کشمش می‌پاشیم ( کشمشی که خیسانده و در پارچه خشک کرده و در آرد غلتانده شده و بعد از آن الک کرده که سنگین نشه که بره ته کیک ) و داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه حدود ۴٠ دقیقه گذاشتم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *