باسلق خوشمزه ترین شیرینی

طرز تهیه و پخت شیرینی خوشمزه باسلق + باسلق ژله ای

طرز تهیه شیرینی باسلق خوشمزه را به چندین روش در ادامه به شما آموزش خواهیم داد. با کیمبو همراه باشید.

مواد ضروری برای تهیه و تنظیم ی باسلق :

نشاسته نصف لیوان
آب سرد یک و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
پودر ژله طعم دلخواه 1 بسته
نارگیل یا این که نشاسته ذرت برای غلطاندن
گلاب 3 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری

  • اندازه شکر به مزه ژله و ذوق و سلیقه ی شما مربوط است , به عنوان مثال در شرایطی که مزه ژله ترش است , اندازه شکر بیشتری به کارگیری نمائید )

 

طریق درست کردن باسلق :

برای درست کردن باسلق , ابتدا درون یک قابلمه ی کوچک آب و نشاسته ریخته و سپس با قاشق هم بزنید.  شکر و پودر ژله را نیز اضافه نمایید و هم بزنید . وقتی که تمامی ی مواد با هم ادغام شد و نشاسته بدون نقص باز شد , آن را روی گاز روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید . ( شعله زیاد نباشد زیرا در پایان باسلوق مزه خامی نشاسته میگیرد )

هنگامی که مواد مقداری محکم شد , گلاب را اضافه نمایید و هم بزنید , آن‌گاه کره را اضافه فرمائید و هم بزنید . هنگامی خوب محکم شد درون یک پیاله ( تابه پیرکس سایزکوچک ) پلاستیک بیندازید و مواد داغ را درون کاسه بریزید و بگذارید درون یخچال فریزر به بازه زمانی 3تا5 ساعت بماند .

از یخچال فریزر دربیاورید و درون یک پیاله بزرگ نارگیل یا این که نشاسته ذرت بریزید و باسلوق را از کاسه دربیاورید و برش مربعی بدهید و درون پودر نارگیل یا این که نشاسته بغلطانید .

می‌توانید به جای تابه , از قالب یخ به کار گیری فرمایید . ته قالب را کمی چرب فرمایید , ته هر قالب یک مغزگردو بگذارید و مواد داغ را درون قالب یخ بریزید . می‌توانید مغزخردشده را درون مواد داغ بریزید و آن‌گاه درون پیاله یا این که قالب بریزید . میتوانید درانواع رنگ ها برای پذیرایی درست فرمایید و نوش جان نمایید .

روش تهیه و تنظیم باسلق به روش دوم :

مواد ضروری برای تنظیم باسلوق :

نشاسته 100 گرم
گلاب نصف لیوان
پودر نارگیل 150 گرم
مغز گردو 100 گرم
شکر 200 گرم
روغن مایع 1 قاشق چایخوری
آب سرد 2 لیوان

 

باسلق طرز تهیه

 

روش درست کردن باسلق ساده :

برای درست کردن باسلق درون یک قابلمه نچسب تفلون , نشاسته را با آب سرد حل کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته به خوبی حل شود. دقت کنید که نشاسته  گلوله گلوله نشود . تلاش نمایید برای هم زدن نشاسته از کفگیر یا این که قاشق چوبی استعمال نمائید .

بعد از اینکه نشاسته حل شد , شکر , گلاب و روغن را به آن اضافه نمایید و مرتبا هم بزنید تا مایع به طور کامل غلیظ شود و به شکل خمیر در اواسط پیاله بماند .

آن‌گاه آن را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن اضافه نمائید و هم بزنید و بگذارید تا مایه باسلوق سرد شود .

پس از سرد شدن , آن را به برهه زمانی یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا محکم شود .

بعد از آن دست خویش را یه خرده چرب فرمایید و مایع خمیری صورت باسلوق را بعداز یک ساعت که از یخچال فریزر در آوردید یه خرده ورز دهید و آن گاه به طور لوله هایی به قطر 3 سانتی متر در بیاورید و در پودر نارگیل بغلطانید و با مغز گردو روی آن را تزیین نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *