روش تهیه و تنظیم کوکی هل

کوکی هل , فوق العاده معطر و خوشمزه , با طعمی سنتی و اصیل اهل ایران

مواد اضطراری برای کوکی هل :

آرد 2/5 پیمانه
کره نصف پپیمانه
روغن جامد ( گیاهی یا این که قنادی ) نصف پیمانه
پودر شکر نصف پیمانه
پودر هل 1/5 قاشق چایخوری
گلاب ( وانیل ) 1 قاشق
نمک 1/4 قاشق چایخوری

طریق تهیه و تنظیم کوکی هل :

ابتدا کره نرم و روغن جامد گیاهی یا این که قنادی را حدود دو دقیقه با سرعت میانگین همزن بزنید ( من به جای آن کلا یک پیمانه سرخالی مارگارین ریختم ) , پودر شکر , پودر هل , وانیل ( من به جای آن گلاب ریختم ) و نمک را طولانی تر نمایید و با سرعت کم درتوان ترکیب شدن نیز بزنید آرد را نیز به‌تدریج طولانی تر نمائید و با سرعت کم در حدی که خمیر یکدست و صاف شود نیز بزنید .

خمیر را لای سلفون بگذارید و به صورت گرد آن را پهن فرمائید و نیم الی یک ساعت داخل فریزر بگذارید . کف سینی پخت را صفحه روغنی بگذارید و روی مرحله عمل پاره ای آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار بگذارید و روی خمیر نیز یه خرده آرد بپاشید و با وردنه به ضخامت تقریبی یم سانت یا این که کمی کمتر گشوده نمائید و با کاتر برش بزنید و با مسافت دو سه سانت از نیز در سینی بچینید و نیم ساعت آن را درون فریزر قرار بدهید .

فر را با دمای 175 جایگاه تهیه نمایید و شیرینی ها را به دوران 8 الی 10 دقیقه یا این که تا‌زمانی‌که بدور تا بدور آن طلایی شود داخل فر قرار بدهید .

پس از پخت اذن بدهید پنج دقیقه بماند و آن‌گاه به آرامی از برگه جدا فرمائید و بگذارید روی توری تا خنک شود و روی آن کمی پسته خرد شده و برگ گل بگذارید و پودر شکر بپاشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *