کباب تابه ای زعفرانی 

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای :

گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
سماق 1 قاشق غذاخوری
پودر گلپر 1/2 قاشق مرباخوری
زعفران آبکرده به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان ضروری

روش تهیه و تنظیم کباب تابه ای زعفرانی :

ابتدا پیاز را داخل یک کاسه رنده نمایید و آب آن را کاملا بگیرید . آن‌گاه گوشت چرخ کرده , نمک , فلفل و پودر گلپر را نیز طولانی تر فرمایید . ( اضافه کردن گلپر می‌تواند کاملا سلیقه ای باشد . ولی توصیه میدهیم که حتما از آن استفاده فرمایید زیرا مزه کباب تابه ای لذیذ‌تر می شود . )

کلیه ی مواد را عالی با نیز ورز دهید . درحال حاضر ترکیب گوشت و پیاز را باطن تابه ای که کف آن را مقداری چرب کردید به طور کامل پخش کنید . چهار طرف تابه تکه های کوچک کره قرار دهید . آنگاه تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار بدهید و در آن را ببندید تا گوشت کم کم بپزد .

بعداز گذشت حدود 10 دقیقه , گوشت تغییر رنگ می‌دهد و همزمان آب می اندازد , کوچک تر می شود .

گوشت را به چهار تکه مساوی تقسیم کرده , ( میتوانید برش های عمودی بزنید ) کمی سماق روی تمام سطح آن بپاشید و یه خرده زعفران دم کرده نیز روی گوشت بریزید .

گوجه ها را از وسط ببرید و دورتادور تابه بچینید . بعداز 10 دقیقه تکه های کباب را پشت و رو کنید و به طرف دیگر آن نیز سماق بزنید .

پس از افزودن سماق , حدود 10 دقیقه به کباب فرصت دهید تا عالی بپزد و گوجه ها قابل انعطاف شوند و طعم ها به خورد نیز بروند .

توجه فرمائید که در تمام طول زمان پخت در تابه را بگذارید تا کباب محکم نشود . کباب تابه ای فراهم است . در ظرفی مناسب سرو کرده و با برنج کته یا این که نان میل فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *