خوراک زبان گوساله مجلسی

طرز تهیه و پخت خوراک زبان گوساله + طرز تهیه سس قارچ

خوراک زبان گوساله یکی‌از غذاهای لذیذ گوشتی است که می توان آن را تحت عنوان یک غذای فست فودی مقوی و یا این که تحت عنوان یک غذای مجلسی میل کرد .

خوراک زبان گوساله با سس قارچ

مواد ضروری برای خوراک زبان مجلسی :

زبان گوساله 1 عدد
سبزی معطر ( جعفری , ترخون , مرزه , گردید ) 400 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 5 حبه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان ضروری

مواد واجب برای سس قارچ :

قارچ 400 گرم
آرد 4 قاشق غذاخوری
رب 3 قاشق غذاخوری
عصاره زبان و صیفی جات 8 لیوان
نمک مقداری

روش پخت خوراک زبان گوساله مجلسی :

برای نحوه تنظیم زبان گوساله را پاک نمایید و چربی های اضافه ی آن را بگیرید و تماما بشویید و درون قابلمه ای با سایز بزرگ بگذارید . سبزی معطر شسته شده را با ساقه درون قابلمه بگذارید پیاز و سیر را خرد فرمایید و اضافه فرمائید و آب را به میزان ای که تماما روی سبزی و زبان را بپوشاند بریزید . و اذن بدهید حدود 5 تا 7 ساعت بسته به سایز زبان بجوشد تا زبان به طور کامل نرم شود .

 

بعداز این برهه زمانی زبان را از قابلمه بیرون نمایید و اذن بدهید پاره ای سرد شود و پوست روی زبان را تماما بگیرید و در یه خرده روغن درون تابه ای نچسب , حدود 2 دقیقه تفت بدهید . آنگاه زبان را به قطعات دلخواه برش بزنید .

 

برای مهیا کردن سس , در آغاز آرد را در قابلمه ای مقداری تفت بدهید و آب سبزیجاتی را که از پختن زبان اضافه آمده است را صاف فرمایید و به‌تدریج با آرد ترکیب نمائید بعد از آن مقداری رب را که در روغن تفت داده اید , به ترکیب آرد و عصاره صیفی جات اضافه فرمائید . اذن بدهید بجوشد و مقداری غلیظ شود و آن گاه قارچ تفت داده شده را با نمک به سس اضافه فرمایید . در آخر تکه های زبان را به سس بیشتر فرمائید و اذن بدهید نمک به خورد زبان برود . تا‌زمانی‌که سس غلیظ شود اذن بدهید زبان بجوشد . و بعد از آن در پیاله متبوع بریزید و تزیین فرمایید .

 

خوراک زبان گوساله بهترین و مقوی ترین خوراک

 

 

خوراک زبان گوساله با سس قارچ به روشی دیگر :

در آغاز زبان را پاک فرمائید و بشویید . بعد آب را جوش بیاورید زبان را درون آن قرار دهید تا یک‌سری جوش خورد بیرون فرمائید و آب سرد روی آن بریزید . آن گاه پیاز و سیر را خرد فرمایید و با دارچین و فلفل و زردچوبه اضافه فرمایید و بگذارید بپزند ( دقت داشته باشید نمک را در پایان اضافه فرمایید )

حدودا 5 الی 6 ساعت طول می‌کشد تا بپزد . وقتی که زبان پخت اذن بدهید سرد شود و پوست آن را جدا نمایید . آنگاه درون کره سرخ فرمائید .

 

روش تنظیم سس قارچ :

آرد و کره را تفت بدهید تا حدی که بوی خامی آرد گرفته شود بعد از آن از آب زبان درون آن بریزید هم بزنید تا گلوله گلوله نشود . در تابه ای یکی پیاز را را سرخ نمائید آن‌گاه قارچ های خرد شده را اضافه فرمایید و با هم سرخ فرمائید . اکنون قارچ را به مایع بیشتر فرمائید و نمک و فلفل را اضافه فرمایید . زبان را درون پیاله سروی قرار بدهید و از سس قارچ روی غذا زبان بدهید و بعد میل نمایید .

نحوه تنظیم خوراک زبان گوساله :

مواد واجب برای خوراک زبان :

زبان گوساله 1 عدد
پیاز 2 عدد
هویج 2 عدد
سیر 3 حبه
برگ بو 2 – 3 برگ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان واجب

روش پخت زبان گوساله :

برای تهیه و تنظیم ی خوراک زبان , در آغاز زبان را بشویید و چربی های مازاد آن را بگیرید , درون قابلمه ای بزرگ آب را بجوش بیاورید و زبان را در آبجوش بگذارید و اذن بدهید چندین دقیقه بجوشد . بعد از آن در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید . بعد از آن زبان را درون قابلمه بگذارید و پیاز و هویج و سیر را درشت خرد نمایید و به زبان اضافه فرمایید چندین برگ بو را درون آن قرار بدهید و بعد از آن قابلمه را آکنده‌از آب نمائید فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه فرمائید اذن بدهید آب بجوشد و آن‌گاه شعله را کم نمائید و بگذارید زبان به آرامی بپزد .

 

در نیم ساعت آخر پخت نمک را اضافه فرمائید , آب مانده بایستی کم باشد , آن گاه زبان را از درون قابلمه بیرون نمائید و پوست روی آن را بگیرید و به تکه های دلخواه تان برش بزنید و نان و لیموترش میل فرمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *