نحوه تهیه و تنظیم کباب تابه ای با سنگدان مرغ 

مواد حتمی برای ( کباب تابه ای ( با سنگدان مرغ :

سنگدان چرخ شده مرغ 1 کیلو
دنبه گوسفندی 200 گرم
پیاز رنده شده آب گرفته 2 عدد
سیر رنده شده 1 حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و سماق به اندازه لازم
زعفران غلیظ دم کرده 3 قاشق غذاخوری

طریق تهیه کباب تابه ای با سنگدان مرغ :

سنگدان مرغ را خوب منزه نمائید . به همراه دنبه سه بار چرخ نمایید .

پیاز را نیز رنده فرمائید و آب آن را بی نقص بگیرید . و به سنگدان اضافه فرمائید . سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه و سماق و زعفران را طولانی تر نمایید . ( توجه داشته باشید که زعفران می بایست کم آب و غلیظ باشد . هر دسته آب اضافی منجر به شل شدن مواد می شود . )

کلیه مواد را با نیز ادغام فرمائید و عالی ورز بدهید . کمی روغن کف تابه بریزید و ترکیب را کف تابه پهن فرمایید . و شعله را کم نمایید و در تابه را بگذارید تا به آرامی بپزد , وقتی که آب آن به انتها رسید اذن بدهید دو طرف آن سرخ شود .

یک‌سری گوجه را از وسط نصف نمایید و باطن روغن سرخ فرمائید .

نکته برای نحوه تهیه و تنظیم انواع کباب تابه ای :

برای روش تهیه و تنظیم کباب تابه ای ابدار می توانید روی گوشت ها مخلوطی از رب گوجه خارجی و آب بدهید تا با آن پخته شوند به‌این صورت کباب تابه ای آبدار دارید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *