مربای انجیر خوشمزه ترین

طرز تهیه 2 نوع مربای انجیر | خوشمزه ترین مربا در تابستان

از مقوی ترین مرباها می توان به مربا انجیر اشاره کرد. این مربا در ماه رمضان فراوان استفاده می شود .ب ا ما همراه باشید تا  نحوه درست کردن 2 نوع مربای انجیر را آموزش دهیم. این مربا را به راحتی در فصل‌تابستان تنظیم نمائید و از میل کردن آن لذت ببرید .

تهیه و تنظیم مربای انجیر به روش نخستین :

مواد ضروری برای تهیه و تنظیم ی مربای انجیر :

انجیر سبز 1 کیلو
شکر 280 گرم
هل 2 عدد
چوب دارچین به میزان ی 1 انگشت
آب جوشیده یک سوم پیمانه
عصاره وانیل 1/8 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1/4 قاشق غذاخوری

طریقه درست کردن مربای انجیر :

برای درست کردن مربا انجیر خوبتر است از انجیر های میانگین و به یک مقدار به کار گیری نمایید که نه بسیار نرم و نه بسیار نارس باشد .

انجیرها را عالی بشویید و تلاش نمایید دم آن را آنقدر کوتاه نکنید که پوستش باز شود . انجیر شسته شده را به طور کامل خشک نمائید .

انجیر و شکرها را در یک کاسه لعابی بریزید به صورتیکه در لابه لای هم قرار بگیرند و به مدت 7 ساعت در یخچال نگه دارید تا تمام شکر در انجیر حل شود .

پس از این‌که انجیرها با شکر با هم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به بازه زمانی 15 دقیقه بجوشانید تا پخته شوند . می بایست مراقب باشید که مربا سر ریز نشود .

حال در این مدت تمام کفی را که هنگام جوشیدن روی انجیرها به وجود میاید با قاشق بگیرید تا رنگ مربا واضح شود .

بعداز 15 دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه فرمائید . ضروری نیست هل را پودر نمایید . حال یک سوم پیمانه آب جوش را درون مربای انجیر بریزید و اذن بدهید مواد  15 دقیقه دیگر نیز روی حرارت میانگین بجوشد .

در اخر آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه نمائید. حال باید بگذارید تا 5 دقیقه به همراه سایر مواد بجوشند .

مربای انجیر ما در بازه زمانی 30 دقیقه مهیا شد و قوام حتمی را بدست آورد . بعد از سرد شدن میتوانید در کاسه در بسته در یخچال محافظت نمائید .

 

مربا انجیر را به دو روش مختلف درست کنید

 

تنظیم مربا انجیر به روش دوم :

مواد ضروری برای مربای انجیر :

انجیر 1 کیلو
شکر 700 گرم
آب 1 لیوان
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

طریق درست کردن مربای انجیر :

در قابلمه بزرگی  شکر و آب بریزید و آن روی حرارت قرار بدهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود. بعد از ان انجیرها را بدین شیره اضافه فرمائید .

چیزی در حدود 15 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم اذن دهید مربا به خوبی بجوشد و همینطور انجیرها نرم شوند. آنگاه گلاب و آبلیمو را اضافه نمائید .

5 دقیقه دیگر بجوشانید . اگر دوست داشتید زعفران دم کرده را بریزید و از روی حرارت بردارید. ۀن را داخل کاسه مطلوب بریزید و درون یخچال قرار بدهید تا مربای انجیر به خوبی خنک شود .

 

نکاتی برای طریق تهیه و تنظیم مربا انجیر :

• خوب تر است برای تنظیم مربا از انجیری به کارگیری فرمایید که فراوان بزرگ نباشد , همینطور انجیر بسیار نرم یا این که بسیار محکم نباشد .

• انجیر سبز برای تهیه و تنظیم مربا مطلوب تر از انجیر سیاه می‌باشد .

• در حین پخت حرارت را ملایم فرمایید تا مربا سرریز نشود .

• مربا انجیر را می‌توانید به شکل بی نقص یا این که خرد شده به کارگیری نمائید . در شرایطی‌که میخواهید انجیرها را خرد نمائید شیره را بجوشانید و چندین دقیقه ی پایان انجیرها را به آن اضافه فرمائید . چون زود له می‌شوند .

• اگر در حین پخت دانه های انجیر وارد شیره ی مربا شد می‌توانید پس از پخت انجیرها را بیرون بیاورید تا شیره را صاف نمائید آنگاه انجیرها را داخل شیره صاف شده قرار دهید البته در شرایطی که برایتان فرقی ندارد به همان شکل سرو نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *