بادمجان، طرز تهیه غذاهای خوشمزه با بادمجان

طرز تهیه 4 نوع غذای خوشمزه با بادمجان + گراتن بادمجان

غذاهای مختلفی که با بادمجان درست می شوند در حقیقت خیلی خوشمزه و فوق العاده هستند. چه شما به بادمجان علاقه داشته باشید و چه دلتان بخواهد برای بار اول طعم غذاهای متفاوت و خوشمزه با بادمجان را بچشید، پیشنهاد می کنیم که با ما در ادامه همراه باشید.

این 4 امر طریق تنظیم خوراک با بادمجان که حقیقتا خوشمزه و بی‌نظیر می‌باشند را بخوانید و یکی را به انتخاب خودتان برای وعده غذایی بعدی تان بپزید .

بادمجان یکی‌از صیفیجات دوستداشتنی است . پوست بادمجان دربردارنده آنتوسیانین است که یک کدام از آنتی اکسیدان‌های اصلی در کاهش خطر بخش اعظمی از بیماری ها به شمار میاید . پیشنهاد میگردد هنگام مصرف بادمجان پوست آن را نگیریم چون خاصیت بسیاری دارااست .

بادمجان , علاوه بر آنتوسیانین دارنده مواد پرخاصیت پایین هم میباشد :

انرژی ۱۷ . ۴ کالری
پروتئین ۱ . ۲ گرم
چربی ۰ . ۲ گرم
کلسترول ۰ میلی‌گرم
ویتامین A , B1 , B2 , B6 و C
پتاسیم ۱۸۷ میلی‌گرم
آب ۹۵ . ۲ گرم

۱ . گراتن بادمجان
مواد ضروری برای تنظیم این غذا
– ۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده
– ۱ عدد پیاز متوسط
– ۵ عدد قارچ متوسط
– ۲ عدد بادمجان متوسط
– ۳ حبه بزرگ
– ۳۰۰ گرم پنیر پیزا رنده شده
– دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
– چاشنی های مزه دهنده مثل نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان دلخواه
– سس سپید فرانسوی

طرز تهیه گراتن بادمجان

ابتدا بادمجانها را پوست بکنید و به پهنا نیم سانت حلقه حلقه فرمایید .

آنگاه روی آنان نمک بپاشید و پس از دستکم ۱۵ دقیقه با آب سرد بشویید و به طور کامل خشک نمائید . و آنگاه در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید .

آنگاه پیاز را با روغن یه خرده تفت دهید تا سبک شود و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه نمائید و تفت دهید .

پس از انکه گوشت ها به خوبی پخت، قارچ خورد و ورقه شده را می توانید اضافه کنید. توجه داشته باشید که با شعله زیاد به مدت زمان 3 دقیقه ان ها را تفت دهید تا قارچ ها اب نندازند.

لازم است تا در مرحله بعد شعله گاز را کم کنید. سپس سیر رنده شده، آویشن، نمک، رب گوجه و فلفل سیاه رنگ را به مواد اضافه فرمایید. بعد از ان کمی مواد را تفت دهید تا به این شیوه سس غذای شما فراهم شود.

در پیاله متبوع یه ردیف بادمجان بچینید .

پاره ای از سس را روی آنان بریزید . و آن‌گاه پنیر پیزا رنده شده را اضافه فرمائید . و بعد سس گوشتی را که مهیا نموده اید به غذایتان اضافه نمائید .

تازمانیکه موادتان به اتمام برسد به همین صورت فعالیت نمایید تا ظرفتان کامل شود .

در نهایت لازم است که سس سپید را به غذای خودتان اضافه کنید. بعد از ان پیاله گراتن را در فر بگذارید (دمای 180 درجه). بعد از ان که روی پنیر ها طلایی شد می توانید غذایتان را سرو کنید.

۲ . بادمجان شکم پر
مواد ضروری برای تنظیم این خوراک
– ۴ تا ۸ بادمجان
– ۲۲۷ گرم گوشت گاو چرخ کرده
– یک دسته جعفری نو
– گوجه‌فرنگی
– ۱ پیاز کوچک
– چندین حبه سیر
– ۷ قاشق غذاخوری روغن نباتی
– ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
– چاشنی
– پودر فلفل چیلی , نمک

نحوه تنظیم بادمجان شکم پر
– ابتدا پیاز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی در یک تابه سرخ فرمائید تا طلایی شوند .

– آن‌گاه سیر خرد شده را به پیاز سرخ کرده اضافه نمایید .

– ادویه‌ی مورد‌علاقه و پودر فلفل چیلی را اضافه فرمائید و هم بزنید .

– گوشت گاو چرخ‌کرده و گوجه‌فرنگی را اضافه فرمایید و اذن بدهید بپزد تا گوشت به رنگ قهوه‌ای دربیاید .

– آنگاه رب گوجه‌فرنگی و نمک را اضافه فرمایید و عالی هم بزنید .

– جعفری خردشده را به تابه اضافه فرمائید . یکسری دقیقه دیگر مواد را حرارت دهید .

– در یک تابه‌ی دیگر , ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی بریزید , هر بادمجان را از اواسط یک برش بزنید و سپس آن را سرخ نمائید .

– یک تابه‌ی بزرگ‌تر بردارید , ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی به آن اضافه فرمائید و نیمی از گوجه‌فرنگی‌های برش خورده را درون آن بریزید .

* هشدار : قبلی از رفتن به مرحله‌ی بعدی , مقداری حوصله نمایید تا بادمجان و ترکیب گوشت گاو خنک شود .
– با ترکیب گوشت گاو بادمجان را پر نمایید و با خلال دندان‌های چوبی آنان را ببندید .

– حتما بادمجان ها را بر روی لایه‌ی گوجه‌فرنگی بگذارید .

– مابقی گوجه فرنگی هایی که قبل تر خورد کرده بودید را بر روی بادمجان ها قرار دهید.

– درب تابه را بگذارید .

– حرارت را در شرایط متوسط بگذارید و اذن بدهید خوراک به بازه زمانی ده دقیقه بپزد .

۳ . کاری بادمجان تند
مواد ضروری برای تنظیم این طعام
– ۱ بادمجان بزرگ ( کبابی )
– ۱ پیاز متوسط ( خرد شده )
– ۳ تا ۴ حبه سیر ( ریز خرد شده )
– ۱ فلفل قرمز‌رنگ ( ریز خرد شده )
– یک قوطی ۳۹۰ گرمی گوجه‌فرنگی خرد شده ( یا این که ۲ گوجه‌فرنگی جدید )
– ۱ فنجان گشنیز خرد شده
– ۱ قاشق چایخوری دانه‌ی خردل
– ۱ قاشق چایخوری دانه‌ی زیره
– ۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز
– نصف قاشق چایخوری زردچوبه
– نصف قاشق مرباخوری گرام ماسالا
– ۵ – ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

 روش تهیه و تنظیم طعام با بادمجان
– در ابتدا بادمجان ها را به صورت طولی به دو نیمه مساوی تقسیم کنید. سپس همه قسمت های بادمجان را با روغن زیتون آغشته کنید. بعد از ان بادمجان ها را روی سینی فر قرار داده و در دمای ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت بپزید .

– بادمجان را از فر بیرون نمایید .

– بادمجان زیاد داغ خواهد بود , براین اساس آن را کنار بگذارید تا سرد شود .

– در یک تابه , روغن زیتون را در دمای میانگین رو به زیاد ​​گرم فرمائید .

– دانه‌های خردل و زیر‌ه‌ی سبز را به روغن اضافه فرمائید و به زمان ۲۰ – ۳۰ ثانیه آن را حرارت دهید . نباید آن‌ها‌را به بازه بسیار حرارت بدهید چون با این عمل بیشتراز حد می‌پزند .

– همینطور در حالتی که رغبت داشته باشید میتوانید مقداری آنقوزه هم به آن اضافه نمائید .
– وقتی ‌که دانه‌های زیره‌ آغاز به باز شدن می نمایند , پیاز را اضافه فرمائید و یک سری دقیقه دیگر آنان‌را تفت بدهید .

– سیر و فلفل تند را اضافه نمایید و به تفت دادن مواد ادامه بدهید .

– پودر گشنیز و زردچوبه را اضافه نمایید و عالی هم بزنید .

– اینجانب دوست دارم که ادویه‌جات را به میزان متوسط به کارگیری کنم ولی راحت باشید و هر چه‌قدر که دوست دارید اودیه اضافه فرمائید .

– در صورتی‌که دوست دارید غذای‌تان اسپایسی‌تر باشد , ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی هم به آن اضافه نمائید .

– اینجانب خیلی چاشنی اضافه نمیکنم تا مزه آن ها بر مزه بادمجان چیره نباشد .

– نمک را برای بهبود مزه و طعم اضافه نمائید و اذن بدهید چندین دقیقه‌ هم بپزد .

– گوجه‌فرنگی را هم به مواد اضافه نمایید , حرارت را کم فرمایید و بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه‌ی دیگر بپزد .

– در حالی که گوجه‌فرنگی روی حرارت به آرامی می‌جوشد , سراغ بادمجان بروید .

– درین سطح , مهیا کردن بادمجان برشته شده زیاد راحت خواهد بود ( گرچه ممکن است هنوز داغ باشد , پس مراقب باشید ) .

– با به کار گیری از یک قاشق , گوشت بادمجان را به راحتی از پوست آن جدا نمایید .

– پوست آن را بدور بریزید .

– بادمجان را ریز خرد فرمائید , و آن را درون تابه بریزید , و با گوجه‌فرنگی عالی ترکیب فرمایید .

– ۳ – ۴ دقیقه مواد را بپزید و بعد از آن گرام ماسالا را اضافه نمایید .

– هم بزنید و اذن بدهید چندین دقیقه‌ی دیگر هم بپزد .

– ۱ فنجان برگ گشنیز خرد شده را هم اضافه فرمائید .

– مواد را نیز بزنید و شعله را خاموش فرمائید .

۴ . دلمه بادمجان
مواد ضروری برای تهیه و تنظیم این خوراک
– چهارتا بادنجان دلمه‌ای

– یک واحد اندازه گیری ذرت

–۳۰۰ گرم سینه مرغ

– سه تا پیاز

– نصف یکی فلفل دلمه‌ای خرد شده

– دو قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی

– یکی هویج

– دو تا سه تا برگ بو

– دو لیتر آب

– نمک , فلفل و زردچوبه به میزان ضروری

 

بادمجان، دلمه بادمجان

 

 شیوه تهیه و تنظیم خوراک با بادمجان 
ابتدا سینه مرغ را با یکی پیاز , هویج و برگ بو پخته و کنار می‌گذاریم تا خنک شود .

آنگاه به صورت نگینی خرد می کنیم .

بعداز آن یکی پیاز دیگر را خرد کرده , تفت می دهیم و ذرت را اضافه می کنیم .

سینه مرغ خرد شده را هم میریزیم و بعد از افزودن نمک و چاشنی ها , ابتدا فلفل دلمه ای و آن گاه رب گوجه خارجی را افزوده و بعداز تفت کوتاهی زیر مواد را خاموش می‌کنیم .

در مرحله بعدی بادمجانهای دلمه ای را شسته و محتویات درون آن‌ها را با یاری قاشق خالی می کنیم و از مواد مهیا شده درون بادمجانها را پر می‌کنیم .

در قابلمه ای مطلوب یکی پیاز دیگر را رنده ریز کرده , تفت می دهیم و بعداز اضافه کردن زردچوبه و رب گوجه فرنگی , آب را درون قابلمه میریزیم و بادمجانها را درون قابلمه چیده و در آن را می‌گذاریم و به بازه ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم می‌گذاریم تا دلمه ها پخته شوند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *