رولت گوشت بوقلمون شیوه تهیه و تنظیم

طرز تهیه و پخت رولت گوشت بوقلمون + رولت گوشت بوقلمون و گوساله

رولت گوشت بوقلمون یک غذای بی نقص و دلچسب است . رولت بوقلمون یکی‌از پرطرفدارترین غذاها در مملکت ترکیه به شمار می‌رود . این رولت اصولا یک غذای فرنگی به شمار میرود . گوشت سینه بوقلمون شایسته ترین بخش برای تنظیم رولت است .

مواد ضروری رولت گوشت بوقلمون :
گوشت سینه بوقلمون چرخ شده 500 گرم
هویج , فلفل دلمه به میزان ضروری
کرفس و قارچ به میزان ضروری
چاشنی کاری به اندازه ضروری
آرد سوخاری به میزان ضروری
پیاز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد

روش تهیه و تنظیم رولت گوشت بوقلمون :

ابتدا گوشت را مزه دار نمائید و با پیاز و چاشنی و تخم مرغ ادغام نمائید و میان 2 تا سلفون پهن فرمائید .

هویج را آبپز نمایید . همراه با قارچ روی گوشت ها پهن فرمائید و آرام رول فرمایید . پودر سوخاری را روی رول بریزید و در روغن سرخ نمائید .

سس را با پیاز و رب و گوجه و فلفل دلمه و کرفس آماده فرمائید , روی رول بریزید به بازه زمانی نیم ساعت بپزید .

طریق تنظیم رولت سینه ی بوقلمون ( چرخ شده )

مواد ضروری برای رولت سینه ی بوقلمون : برای 5 نفر
روغن برای سرخ کردن
پودر زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه مقداری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
پیاز درشت ( رنده شده ) 1 عدد
گوشت سینه ی بوقلمون ( چرخ شده ) 500 گرم
زعفران آب کرده ( برای تزیین ) کمی

مواد درون رولت :
زرشک قرمز‌رنگ 1/2 پیمانه
نمک به میزان دلخواه
مغز گردو ( آسیاب شده ( خیلی نرم نشود ) ) 2/3 پیمانه
سبزیجات معطر ( خرد شده ) 1 پیمانه

روش تهیه و تنظیم مواد میانی رولت سینه ی بوقلمون :
ابتدا سبزی را خرد نمایید آن را در میزان خیلی کم روغن تفت بدهید . آن‌گاه گردوی آسیاب شده را به آن نمک بزنید و در انتها زرشک را به آن اضافه فرمائید و مواد را به طور کامل ادغام نمائید و بگذارید تا سرد شوند .

نحوه مهیا کردن رولت :
ابتدا سینه ی بوقلمون را چرخ نمائید و با پیاز رنده شده به طور کامل ادغام نمائید . بعد نمک , فلفل و دیگر چاشنی جات را به آن اضافه فرمایید به طور کامل ورز بدهید .

فویل را باز نمائید , مواد گوشتی را به صورت یک مستطیل روی آن با دست باز فرمایید . اکنون مواد داخلی را مثل یک خط روی گوشت بریزید و با به کار گیری از فویل زیری آن , گوشت را به صورت رول بپیچانید . آرام آن را درون ماهیتابه سوای فویل قرار بدهید و به اندازه کمی آب درون آن بریزید درب ماهیتابه را قرار بدهید اذن بدهید بپزد . بعد از این که آب به خورد گوشت رفت مقداری روغن بریزید اطراف آن را به طور کامل سرخ فرمایید .

نکته :

میتوانید در مواد میانی از اندازه کمی سیر ریز خرد شده به کارگیری نمایید .

می‌توانید پیشین از سرخ کردن به گوشت و آب آن زعفران آبکرده بریزید و اذن بدهید به خورد گوشت بریزید .

 

رولت گوشت بوقلمون

 

شیوه تنظیم رولت گوشت بوقلمون و گوساله

مواد ضروری رولت گوشت بوقلمون و گوساله :
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
گوشت بوقلمون 450 گرم
گوشت گوساله 450 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
آویشن 2 قاشق غذاخوری
جعفری 2 قاشق غذاخوری
شیر 165 گرم
تخم مرغ 2 عدد
جوز هندی نوک قاشق چایخوری
نان 90 گرم
نمک و فلفل به میزان ضروری

نحوه تنظیم رولت گوشت بوقلمون و گوساله :
درین رولت گوشت به جای چربی گوشت قرمز رنگ از گوشت بوقلمون به کارگیری می نمایند , در صورتی‌که مورد پسند ذائقه تان است میتوانید از گوشت گوسفند نیز به کارگیری نمایید .

گوشت بره نیز آیتم خوبی برای این غذاست . روش تصحیح کردن این طعام با گوشت چرخ کرده نیز به همین صورت است . می‌توانید تکه های گوشت گوساله را با سس گوجه فرنگی و سس سالسای تند و سس خردل و یا این که چه بسا سس گوجه فرنگی با مزه تاباسکو و ورستر شیر نیز سرو نمائید .

می‌توانید این خوراک را با گوشت تکه شده نیز بپزید و امتحان نمایید .

ابتدا فر را روی دمای 180 جایگاه سانتیگراد روشن تا گرم شود . حدود 20 دقیقه بایستی فر روشن باشد . از گذشته گرم کردن فر سبب می شود به محض این‌که بشقاب را درون فر گذاشتید خوراک فورا آغاز به پخت نماید و زمان پخت کم شود .

1 پیاز درشت و سیر پوست بگیرید و جدا رنده نمایید . باطن تابه یه خرده روغن بریزید و تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و اذن بدهید تا گرم شود .

ابتدا پیازها را به روغن اضافه نمایید و هم بزنید تا مقداری سرخ شود . هنگامی پیازها پاره ای مات شدند و تغییر و تحول رنگ دادند سیرهای رنده شده را اضافه نمائید . و هم بزنید تا با هم سرخ شوند .

هم اکنون ظرف ای نسبتا گود و بزرگ بردارید . شیر و تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و هم بزنید . این ادغام را به یاری همزن مفتولی آنقدر بزنید تا لختی تخم مرغ در شیر پاک بشود و دیده نشود .

حال نان را به یکسری تکه تقسیم کرده و درون شیر و تخم مرغ بریزید و حدود پنج دقیقه زمان بدهید . پس از این زمان گوشت چرخ کرده گوساله و بوقلمون را به صورت ترکیبی به سایر مواد اضافه نمایید و با دست نیز بزنید .

آن‌گاه آویشن و جعفری خردشده و جوز هندی آسیاب شده و کمی نمک و فلفل و سیر و پیاز سرخ شده را به آن اضافه فرمائید .

مواد را به یاری دست عالی ورز دهید و آن‌گاه آن را درون کاسه گوشت بریزید . با امداد دستانتان به ان صورت لوله ای و یا این که رولتی بدهید . آن را به مقطع یک ساعت بگذارید با شعله کم بپزد . شعله را زیاد نکنید تا رولت از هم نپاشد .

اذن دهید غذایتان 10 دقیقه گذشته از درآوردن رولت از پیاله در محیط اتاق بماند تا خودش را بگیرد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *