شیوه تنظیم کباب تابه ای ترکیه 

گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید , پیاز را رنده فرمائید , آب آن را بگیرید و همراه با نمک , زردچوبه و فلفل به گوشت اضافه نمائید .

مواد را با دست خوب ترکیب فرمایید و ورز دهید تا نظیر خمیر شود و حالت چسبندگی پیدا نماید .

مواد را به صورت یکنواخت کف تابه نچسبی پهن نمائید و روی حرارت میانگین قرار دهید . نیازی به اضافه کردن روغن به تابه نیست . ضمنا سعی نمائید مواد را در یک لایه نازک کف تابه پهن نمائید , چون بعداز پختن ضخیم تر می شود .

درب تابه را ببندید , 3 – 4 دقیقه صبر کنید تا کباب روی حرارت متوسط بپزد و آب بیندازد .

در‌این زمان حرارت را کمتر فرمایید و با یک قاشق پلاستیکی روی گوشت برش های موازی ایجاد فرمائید .

سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید . گوجه خارجی را به صورت حلقه ای خرد نمائید . رینگ های گوجه فرنگی و سیب زمینی را روی کباب تابه ای بچینید .

کمی روغن مایع به تابه بیشتر فرمایید . درب تابه را ببندید و اجازه دهید کباب روی حرارت ملایم بپزد .

در میانه پخت , سس گوجه فرنگی یا این که گوجه فرنگی رنده شده را در کاسه ای بریزید و زعفران و نمک را به آن بیش تر نمائید . مقداری آب جوش به آن اضافه نمائید تا سس رقیقی به دست آید , آن گاه این سس را روی کباب بدهید .

درب تابه را ببندید و 40 – 30 دقیقه فرصت دهید تا سس غلیظ شود و سیب زمینی ها قابل انعطاف و پخته شوند .

کباب را در پیاله سرو قرار دهید و با نان یا برنج میل نمائید .

کباب تابه ای ترکیه یک کدام از غذا‌های ساده ای است که در مواردی که وقت کافی برای آشپزی ندارید قادر است مورد مناسبی باشد . عمده اشخاص نحوه تهیه این غذا را می دانند , البته آنچه سبب متفاوت شدن مزه این کباب می شود نکاتی است که می بایست در پخت آن رعایت شود .

نکاتی برای روش تهیه و تنظیم کباب تابه‌ای ترکیه

برای پخت کباب تابه ای ترکیه خوب تر است از گوشت کم چرب استفاده نمائید .

بعد از رنده کردن پیاز , حتما آب آن را بگیرید .

مواد کباب تابه‌ای را عالی ورز دهید تا به طور کامل یک دست شوند . و هنگام پخت از نیز جدا نشوند .

برای شیوه تهیه و تنظیم کباب تابه ای ترکیه به روش سنتی می‌توانید از ترکیب گوشت گوساله و گوسفند به نسبت مساوی استعمال می شود .

در صورت رغبت می‌توانید سیب زمینی را به صورت خلالی خرد نمایید و پس از سرخ کردن کنار کباب تابه‌ای قرار دهید .

تنظیم سس گوجه خارجی برای کباب تابه‌ای حتمی نیست و می توانید از گوجه خارجی و فلفل سبز سرخ شده در کنار آن استفاده نمایید . ولی درصورتی که میخواهید کباب تابه ای شما نرم و آبدار شود و با مزه سس گوجه فرنگی ترکیب شود , می‌توانید از این سس روی کباب بدهید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *