پخت پای سیب

طرز تهیه و پخت پای سیب + انواع پای سیب آمریکایی

پای سیب از جمله شیرینی هایی است که آن را با خمیری نخ نما و میوه سیب می پزند . پخت پای سیب بجهت داشتن مزه سیب و دارچین , هوا داران زیادی دارااست .
بین کیک ها , کیک پای سیب از آنهایی است که دوست داران زیاد و طعمی ماندگار داراست . این کیک را میتوانید برای مهمان ها عید نیز حاضر نمائید و با چای یا این که دیگر آب میوه های گرم سرو فرمائید .

پای سیب آمریکایی :

مواد ضروری برای تهیه و تنظیم پای سیب آمریکایی خوشمزه :

آرد 400 گرم
پودر شکر 120 گرم
کره سرد 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آب یخ 4 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری

مواد ضروری برای درون پای سیب :

سیب اندازه ضروری
دارچین به اندازه ضروری ( به میزان فراوان )
کره 1 قاشق غذاخوری
شکر 1/4 لیوان

روش تهیه و تنظیم مواد درون پای سیب آمریکایی :

ابتدا سیب ها را خرد فرمایید ( به هر مدلی که می‌خواهید البته مراقب باشید که نه رشته رشته باشد نه قطور ) . بعد از آن گلاب , شکر و دارچین را با هم ادغام فرمایید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا کمپوت شود و بعد از آن خنک شود .

شیوه تنظیم خمیر پای سیب آمریکایی :

برای تهیه و تنظیم خمیر این شیرینی خوشمزه بایستی آرد و کره سرد و پودر شکر را با نوک انگشت ترکیب فرمائید تا مشابه نان خرد شود . بعد از آن وانیل و آب یخ را به همراه تخم مرغ با هم ادغام نمایید و مجددا با نوک انگشتان ورز بدهید تا خمیر نرمی شود .

اکنون خمیر را روی یک سلفون پهن نمائید و به بازه 1 ساعت درون فریزر قرار دهید تا استراحت نماید . روی مرحله صافی را آرد پاشی نمایید و بعداز گذشت 1 ساعت خمیر را از یخچال بیرون نمایید و روی سطح به ضخامت 1 سانتیمتر پهن فرمایید .

حالا همگی ی مواد درون پای را به غیر از آب بریزید یک لایه سیب کمپوت شده و کناره نیز کافی است . برای روی خمیر نوارهای رشته رشته از خمیر برش بزنید و مانند حصیر ببافید و در پایان مرحله کیک را با مخلوط زرده تخم مرغ و نوک قاشق غذاخوری شکر و زعفران یا این که زردچوبه رو مال بزنید . بعد از آن پای سیب را به بازه 30 دقیقه باطن فر با مرتبه حرارت 180 قرار بدهید .

* در پای سیب آمریکایی ترجیحا از کره به کارگیری نمائید .

پخت پای سیب فرانسوی , یک دسر سبک و خوشمزه :
مواد ضروری برای پخت پای سیب فرانسوی :

سیب سبز پوست کنده و خرد شده 500 گرم یا این که بیشتر
لیمو ترش
1/2 لیمو ترش
آرد یک پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
نمک مقداری
روغن مایع 1 پیمانه
شیر پرچرب 1 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
زرده تخم‌مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق ‌غذاخوری
پودر قند برای تزئین

 

پخت پای سیب برای دسر

نحوه تنظیم و پخت پای سیب فرانسوی :

برای پخت پای سیب , ابتدا فر را به حرارت 175 مرتبه سانتیگراد یا این که 350 درجه فارنهایت گرم فرمایید . قالب کمربندی را با اسپری چرب نمایید و درون یک سینی بگذارید .

سیب های خرد شده را در یک ظرفی که مطلوب مایکروویو باشد بریزید٬ و آب لیمو ترش را اضافه فرمائید آن گاه به مدت 2 دقیقه در مایکروویو بگذارید .

در یک پیاله متوسط 1 واحداندازه گیری آرد٬ یک پیمانه شکر , بکینگ پودر و نمک را اضافه فرمائید و با همزن هم بزنید .

در یک پیاله بزرگ 1 پیمانه شیر٬ 1 واحد اندازه گیری روغن و 1 عدد تخم مرغ را با همزن ترکیب نمائید , ادغام آرد را به‌تدریج به مایع شیر اضافه نمائید و هم بزنید تا آرد و شکر تماما جذب شوند .

یک پیمانه از این مایع را کنار بگذارید . زرده تخم مرغ ها را اضافه فرمائید و هم بزنید . سیب های مایکروویو شده را به آرامی به مایع اضافه نمائید و با لیسک ترکیب فرمائید .

مایع ادغام با سیب را در قالب بریزید٬ روی مایع را با لیسک صاف نمایید . اکنون آن پیمانه کنار گذارده شده را با 2 قاشق‌ غذاخوری آرد ترکیب فرمایید و روی مایع سیب بریزید .

در غایت یک قاشق‌ غذاخوری شکر را روی مایع بپاشید و در فر بگذارید و اذن دهید به زمان 1 ساعت و پانزده‌ دقیقه بپزد یا این که تا زمانیکه وسط کیک تماما محکم شده باشد و روی کیک طلایی شود .

بعداز پخت بگذارید کیک به زمان 5 دقیقه سرد شود و آن گاه با کاردک نازکی اطراف کیک را از قالب جدا فرمائید و کنار بگذارید تا به مدت 2 یا این که 3 ساعت کیک سرد شود .

قبل از سرو کردن روی کیک را پودر قند بپاشید .
شیوه پخت پای سیب فارغ از فر :

شما همینطور می‌توانید پای سیب قالبی را سوای فر هم تهیه و تنظیم نمایید . برای پخت پای سیب بدون فر در قابلمه ای مقداری آب بریزید تا به جوش بیاید . درحال حاضر یک چهار پایه کوچک , مشابه به اساس های ماکروفر , داخل قابلمه قرار دهید . درحال حاضر قالب های کیک را روی چهارپایه بچینید . درب قابلمه را بگذارید . بعداز حدود 40 دقیقه پای سیب کیکی شما پخته می شود . صرفا می بایست پس از خاموش کردن شعله , 15 دقیقه زمان دهید . بعد از آن در قابلمه را باز کرده و کیک ها را بیرون نمایید . پای سیب کیکی را می‌توانید با پودر قند خامه و مغز گردو تزئین نمائید .

نکته برای تنظیم و پخت پای سیب :

برای پخت هر مدل پای حتما بایستی از آرد مرغوب به کارگیری نمائید این در کیفیت و عالی شدن پای سیب مضاعف تاثیر گذار است .

در همه پای ها و تارت ها ضروری است کره سرد باشد و حتماااااا با نوک انگشت ورز داده شود . چون گرمای کف دست سبب می شود خمیرتان محکم شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *