طرز تهیه روبت ژامبون

طرز تهیه رولت ژامبون خوشمزه به شیوه های مختلف

در این مقاله با 3 روش گوناگون رولت ژامبون تنظیم کرده ایم شما می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه و تنظیم نمائید و از آنان برای جشن و پایکوبی های تولد به کارگیری فرمائید .

نحوه تهیه و تنظیم رولت ژامبون پنیری :

مواد ضروری برای رولت کالباس پنیری :

نان لواش یا این که نان ترتیلا 4 عدد
ژامبون یا این که کالباس 8 برگه بزرگ
تخم مرغ 2 عدد
پنیر خامه ای 12 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
فلفل قرمز رنگ به میزان ضروری
سبزی ریحان به میزان ضروری

نحوه تنظیم رولت ژامبون پنیری :

برای تهیه و تنظیم رولت کالباس پنیری , پنیر خامه ای را با سیر رنده شده ترکیب نمائید و روی نان ها بزنید و خوب پخش فرمایید آنگاه روی هر نان 2 برگه ژامبون , یکسری برگ ریحان و کمی فلفل قرمز‌رنگ خرد شده بریزید .

تخم مرغ ها را درون ظرف ای بشکنید , نمک و فلفل بزنید و ترکیب نمائید بعد در ماهیتابه بریزید ( تخم مرغ ها را درون ماهیتابه هم نزنید و نظیر کرپ یک پارچه آماده نمایید ) .

تخم مرغ های نیمرو شده را روی مواد دیگر قرار دهید و نان ها را رول فرمائید ( لوله فرمایید ) آن‌گاه رول ها را با سلفون خوب بسته بندی نمایید و در فریزر قرار دهید تا سرد شود .

بعد از خنک شدن نان را به حالت رولت برش بزنید و به همراه آب میوه و سس مد نظر تان سرو نمایید ( برای تمیز درآمدن رولت ها توجه نمایید که رول ها عالی سرد شده باشند و چاقو تیز باشد ) .

نحوه تنظیم رولت ژامبون با سیب زمینی :
مواد حتمی برای رولت کالباس :

آرد 2/3 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
نمک 1/8 قاشق چایخوری
فللفل به میزان خیلی کم

مواد میانی خمیر :

سیب زمینی پخته 1 عدد بزرگ
خیار شور 5 عدد
پیازچه ( صرفا قسمت سپید آن ) 2 – 3 شاخه
تره و جعفری نو خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز به میزان ضروری
نمک و فلفل به میزان ضروری
ژامبون ( کالباس ) 8 عدد

روش تهیه و تنظیم رولت ژامبون با سیب زمینی :

برای روش تهیه و تنظیم رولت ژامبون به‌این روش ابتدا سیب زمینی را بشویید و با آب و نمک بگذارید بپزند . آنگاه تخم مرغ , شیر , روغن , نمک و فلفل با همزن بزنید . بعد آرد را به‌تدریج اضافه نمائید و هم بزنید تا صاف و یک پارچه شود .

تابه نچسبی را چرب فرمائید خوب تر است تابه مستطیل صورت باشد . در‌حالتی که نداشتید از تابه گرد به کار گیری نمایید و بعداز پخت آن را به صورت مستطیل برش بزنید .

کمی از مواد را در تابه بریزید تا حدی که کف آن را به طور کامل بپوشاند و خمیرتان کلفت نشود , حدود 3 دقیقه حوصله فرمایید تا خمیر خودش را بگیرد و آن گاه خمیر را پشت و رو فرمائید . و اکنون نیز 3 دقیقه حوصله فرمائید تا طرف دیگر آن نیز بپزد .

آنگاه خمیر را روی برگه روغنی برگردانید . و با همان ورقه سریع رول فرمایید . آن را کنار بگذارید تا خنک شود . تمامی ی مواد خمیرتان را به همین روش درست نمایید و کنار بگذارید .
اکنون به سراغ مواد میانی بروید , ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها‌را رنده نمایید آن گاه خیارشور را رنده نمایید و سپس جعفری و پیاه خرد شده و پاره ای نمک و فلفل را اضافه نمایید و خوب ادغام نمائید .

بعد از آن سس مایونز را اضافه نمائید مقدار ی سس به حدی نباشد که موادتان شل شود . خمیر رول شده را باز فرمایید در‌صورتی‌که از تابه ی گرد استفاده کردید اکنون آن را به حالت مستطیل برش بزنید .

روی خمیر را سس مایونز بزنید و روی آن را یک لایه از صفحه های کالباس قرار بدهید . ( روی هر خمیر حدود 4 ورق کالباس قرار گرفت اما بستگی به سایز تابه تان دارااست ) و آن گاه روی ژامبون ها را از مواد سیب زمینی بگذارید مواد را تماما روی آن پخش نمایید .

رولت کالباس را مجدد به آرامی و سفت این بار فارغ از صفحه روغنی رول فرمایید . ورقه را بدور آن بپیچید و آن را داخل فریزر قرار بدهید تا خودش را بگیرد و بعد از آن با چاقوی تیز برش بزنید . و آن را به ذوق و سلیقه ی خویش تزیین فرمایید .

روش تهیه و تنظیم رولت کالباس :

مواد ضروری برای تنظیم رولت کالباس :

کالباس یا این که ژامبون گوشت 8 ورق
خیارشور 2 عدد
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

مواد ضروری برای تهیه و تنظیم نان رولت یا این که کرپ :

آرد 3/4 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شیر یا این که ماست رقیق 1 لیوان
نمک 1/3 قاشق چایخوری

 

رولت کالباس، رولت ژامبون

 

نحوه تهیه و تنظیم رولت کالباس :

برای روش تهیه و تنظیم رولت ژامبون , ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرف ای بشکنید و هم بزنید , آنگاه شیر یا این که ماست رقیق را به تخم مرغ ها اضافه نمایید و عالی با هم ترکیب فرمایید .

نمک و آرد را با نیز ترکیب فرمائید و به تخم مرغ و شیر اضافه نمائید و ترکیب نمائید و همگی مواد را با هم , هم بزنید تا یک دست شود .

یک تابه مستطیل شکل را با میزان مقداری روغن چرب فرمائید و تابه را روی حرارت ملایم بگذارید .

آنگاه پاره ای از مواد کرپ را به صورت یک لایه باریک کف تابه بریزید . وقتی که خودش را گرفت و یک طرف خمیر که پخته شد , خمیر را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود .

نان رولت فراهم است . آن را داخل سینی قرار بدهید و چندین دقیقه داخل یخچال فریزر قرار بدهید تا خنک شود . با مانده مایه خمیر باز هم نان رولت صحیح نمایید .

برای این‌که کارتان راحت تر شود می‌توانید مثل فرمان بالا آن را با صفحه روغنی رول فرمائید و درون فریزر قرار بدهید .

بعداز این که نان های رولت خنک شدند , سس مایونز را روی نان پخش فرمایید و ورقه های ژامبون را بر روی آن بچینید . خیار شورها را به صورت صفحه های رشته رشته برش بزنید و روی ژامبون ها قرار بدهید و در پایان جعفری های خرد شده را بریزید .

خیلی با احتیاط و سفت نان ها را رول نمایید . می‌توانید آن‌ها را برش بزنید و آنگاه درون فریزر قرار بدهید در حالتی‌که نرم بود و برش زدن آن مشکل بود بدور آن برگه بپیچید و داخل یخچال فریزر قرار بدهید و بعداز چندین ساعت خارج بیاورید و آن گاه برش بزنید .

و در انتها آن را به ذوق و سلیقه ی خویش با ماست چکیده یا این که گونه های سس و صیفیجات تزیین نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *