طرز تهیه بستنی سنتی

مواد واجب برای تهیه و تنظیم کیم سنتی :

شیر یک لیتر
شکر 300 گرم
ثعلب 2 قاشق چایخوری
محلول زعفران 2 قاشق سوپخوری
گلاب مرغوب 4 قاشق سوپخوری
پودر هل سپید 1 قاشق چایخوری
خامه‌ی ناشتایی 100 گرم
پسته خرد شده 100 گرم

روش تهیه و تنظیم بستنی قیفی سنتی :

برای تهیه و تنظیم ی کیم سنتی , ابتدا خامه را باطن گونی سردخانه بریزید و آن را پهن نمایید تا خیلی باریک شود آن‌گاه باطن یخچال قرار بدهید . تا یخ‌زده شود .

بعد کلیه ثعلب را با شکر ترکیب نمائید . شیر را بجوشانید و بعداز یک سری دقیقه به‌تدریج ثعلب را با شکر که ادغام نموده اید به آن بیشتر فرمایید و سپس آن را با قاشق نیز بزنید تا شکر با شیر ادغام شود . بعداز یکسری دقیقه شعله را خاموش نمائید و بگذارید تا شیر سرد شود و آن‌گاه شیر را از صافی عبور بدهید تا یک پارچه شود . پس از یکپارچه شدن شیر به آن هل , زعفران و گلاب را بیشتر فرمایید .

اکنون ترکیب را باطن پیاله فلزی بریزید و باطن یخچال فریزر قرار دهید . و هرکدام ساعت یک توشه آن را از سردخانه خارج بیاورید و آن را نیز بزنید و مجدد آن را در سردخانه قرار دهید و این فعالیت را 5 الی 6 توشه انجام بدهید . اعتنا داشته باشید در‌این کار شیر نباید یخ بزند صرفا پاره ای سرد شود و چنانچه دیدید دارااست یخ می‌زند آن را از یخچال خارج بیاورید . در پایان هم محلول کیم را در دستگاه بستنی قیفی ساز بریزید و پسته ها را به آن طولانی تر فرمائید .

اکنون خامه یخ‌زده را خرد فرمایید و باطن بستنی قیفی بریزید و در انتها کیم را نیز زده و گشوده در سردخانه قرار بدهید .

روش تهیه و تنظیم بستنی قیفی سنتی , تصحیح کردن کیم سنتی
تصحیح کردن کیم سنتی

نکاتی برای تنظیم بستنی قیفی سنتی :

• برای تهیه و تنظیم بستنی قیفی از ثعلب مرغوب به کارگیری نمایید تا کیم کشدار شود و در حالتی که مرغوب نباشد کیم در گیر یخ زدگی می شود .

• هر چه میزان ثعلب مضاعف باشد کیم کش دارتر می شود . ( اما خیر بیشتر از حد مجاز )

• نباید خامه تان چرب باشد چون یخ نمی زند و چنانچه چرب بود پاره ای با شیر آن را ترکیب نمائید و آنگاه آن را روی سینی یا این که درون انبان سردخانه پخش فرمایید .

• در صورتی‌که می‌خواهید کیم تان کشدار شود همت فرمایید از ثعلب بیشتری به کار گیری نمایید . ( اما هر چیزی حدی دارااست ) .

• پس از فراهم شدن بستنی قیفی رنگ آن روشن خیس می شود پس زعفران آن را بیشتر بگیرید .

• در‌صورتی‌که شکر بستنی قیفی بیشتر از میزان داده شده باشد , کیم نمی بندد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *