نان فوکاچیا ایتالیایی

طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی میان وعده ای بی نظیر

نان فوکاچیا ایتالیایی از خوشمزه ترین نان های ایتالیا محسوب می شود  که پختن آن بسیار سادهو راحت می باشد. شما می توانید این نان را همراه انواع غذاها سرو کنید و هم می توانید نان فوکاچیا ایتالیایی را به همراه پنیر برای عصرانه بخورید. همچنین می توانید کنار سوپ ها این نان را سرو کنید و حتی می توانید خالی و به عنوان یک میان وعده میل فرمایید.

نان فوکاچیا از انواع نان ایتالیایی است که بافت آن شبیه خمیر پیتزا می باشد. این نان همانند نان بربری ضخیم می باشد. نان فوکاچیا رویه ترد و بافت داخل آن نرم و پفکی می باشد. این نان سبک و خوش طعم را می توان در کنار غذاهای مختلف، اعم از سوپ ها یا هوموس سرو  کرد. همچنین می توانید نان را باز کنید و انواع ساندویچ های ایتالیایی را بین آن قرار بدهید و سرو کنید.

 

نان فوکاچیا ایتالیایی

مواد لازم برای پخت نان فوکاچیا ایتالیایی :
آرد  3 پیمانه
آب ولرم 1 پیمانه+1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چای خوری

موارد لازم برای روی نان :
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
آویشن خشک 1 قاشق چایخوری
آویشن چندین شاخه تازه

 

نان فوکاچیا ایتالیایی پخت

 

طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی:

برای تهیه نان فوکاچیا لازم است که اول  آب گرم را در کاسه ای بزرگ ریخته و بعد خمیر مایه را اضافه فرمایید. چندین دقیقه حوصله کنید تا فعال شده و بر روی آب حالت کف ایجاد بشود. بعد از آن روغن و نمک را اضافه فرمایید.

به طور متوسط نصف آرد را اضافه فرمایید و با قاشقی به مدت 1 دقیقه آن را هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود. بعد از آن مابقی آرد را اضافه فرمایید و به خوبی آن را هم بزنید. زمانی که مواد به خوبی با هم ترکیب شدند دست خود را آردی کرده و به مدت زمان 8 دقیقه خمیر را ورز دهید. تلاش کنید تا به خمیر خیلی آرد اضافه نکنید. خمیر بایستی خیلی نرم باشد ولی به طوری که به دست نچسبد. زمانی که لازم بود باز هم به آن آرد اضافه فرمایید. دقت داشته باشید که مواد به دست نچسبد و خمیر بسیار نرم و لطیفی داشته باشید.

کف ظرف روغن زیتون ریخته و خمیر را دورن آن بگذارید. خمیر را بچرخانید تا تمامی سطوح خمیر آغشته به روغن شود. بعد از آن روی ظرف را کامل بپوشانید و به مدت نیم ساعت به خمیر استراحت بدهید تا به خوبی  ور بیاید.

کف قالب استانداردی (یا سینی فر) را با ورق روغنی پوشانده وسطح آن را با روغن به خوبی چرب فرمایید.  خمیر را به آهستگی در سطح قالب پهن فرمایید. توجه کنید که با اعمال فشار بیش از حد هوای خمیر را خالی نفرمایید.

مقداری روغن زیتون روی سطح خمیر بریزید به حدی که به خوبی چرب شود. بعد روی خمیر آویشن خشک شده بپاشید. لازم است تا حفره هایی روی سطح خمیر  ایجاد کنید. حالا فر را روشن کرده و روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

حدود 20 تا 30 دقیقه به خمیر خود استراحت دهید. برای این کار نیاز نیست  روی سطح خمیر را بپوشانید. چراکه خود روغن از خشک شدن خمیر جلو گیری خواهد کرد. بعد از سپری شدن این زمان خمیر شما آماده شده است. در این مرحله نیاز دارید تا خمیر را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه ساتیگراد قرار دهید تا به خوبی بپزد.

بعد از سپری شدن 15 تا 20 دقیقه سطح نان طلایی خواهد شد و نان فوکاچیا شما آماده است. توجه کنید که درجه و میزان گرما هر فری با دیگری متفاوت می باشد. هنگامی که سطح رویی نان طلایی شد لازم است تا آن را خارج کنید. اجازه دهید تا نان فوکاچیای شما به خوبی سرد شده و به شیوه دلخواه برش بزنید. بعد از آن چند برگ آویشن روی آن ریخته و آن را سرو کنید.

شما می توانید آویشن تازه را پیشین از قرار دادن خمیر در فر روی آن ها بریزید.

نکاتی برای پخت نان فوکاچیا :

• برای تزیین کردن روی نان فوکاچیا می توانید از گوجه گیلاسی کوچک، پیاز یا سیر سرخ شده و زیتون، رزماری و آویشن نیز استفاده فرمایید.

 

• می توانید برای پختن نان فوکاچیا به جای آویشن از رزماری استفاده کنید که این به سلیقه شما مربوط می باشد.

 

•نان فوکاچیا را می توانید پیش از قرار دادن آن در فر با انواع و اقسام سبزیجات به شیوه دلخواه تان تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *