پنیر ماسکارپونه خانگی

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه خانگی + خواص پنیر ایتالیایی

پنیر ماسکارپونه یک کدام از اشکال پنیرهای خامه ای و پر چرب است که اصالتا وابسته به ایتالیا می‌باشد، بافت ماسکارپونه بسته به پروسه ساخت آن میان صاف , خامه‌ای و روغنی متغیر است. صورت ظاهری ماسکارپونه مشابه یک خامه‌ی غلیظ در حال تبدیل شدن به کره است.

پنیر ماسکارپونه چه است؟

ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارنده خامه ی سه لایه میباشد. این پنیر از خامه ی نو که با اسید تارتاریک واسرشت شده‌است، ساخته می شود. بعد از واسرشتن، آب آن را سوای فشردن از آن می‌گیرند. ماسکارپونه دارنده رنگ شیری هست و در ناحیه ی لومباردی ایتالیا بسیار استفاده می شود.

 

ماسکارپونه را می توان با به کارگیری از خامه و اسید سیتریک یا این که آبلیمو نیز تولید کرد. گهگاه بعد از تنظیم به آن آب کره یا این که به عبارتی آب دوغ را اضافه می نمایند. ماسکارپونه جزء مواد با اهمیت تهیه ی تیرامیسو می‌باشد.

 

پنیر ماسکارپونه به رنگ زرد است و بعداز درست کردن آن در منزل به بازه زمانی 5 روز می‌توانید درون فریزر قرار بدهید.

 

طریق تهیه و تنظیم پنیر ماسکارپونه:
مواد ضروری برای پنیر ماسکارپونه:

خامه پاستوریزه 1 پیمانه
سرکه ی سپید 1 قاشق غذاخوری

طریق تهیه پنیر ماسکارپونه:

نخست خامه را در پیاله ای فلزی بریزید و روی بخار کتری قرار بدهید. ( شیوه بن ماری ) پس از گذشت 15 دقیقه از نهادن خامه روی بخار آب خامه را با قاشق هم بزنید تا رقیق شود. بعد از شل شدن خامه سرکه را به آن اضافه نمائید و مجددا نیز بزنید تا خامه خودش را بگیرد و مقداری غلیظ شود.

 

درون پیاله ای صافی قرار بدهید و پارچه ی توری روی صافی قرار بدهید و خامه را درون آن بریزید. روی پیاله را بپوشانید و به بازه زمانی 24 ساعت درون یخچال فریزر قرار دهید تا پنیر  شما فراهم شود.

 

* برای تهیه این پنیر می‌توانید به جای سرکه از آبلیمو به کار گیری نمائید.

 

 

پنیر ماسکارپونه برش خورده

 

 

مواد ضروری برای تهیه و تنظیم ی پنیر ماسکارپونه (روشی دیگر):

خامه 1 لیوان
سرکه سپید یا این که آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

طرزتهیه پنیر ماسکارپونه:
روشی دیگر برای تهیه ی پنیر ماسکارپونه این است که خامه را درون قابلمه ای قرار بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید و اذن بدهید خامه بجوشد. هنگامی حباب زد شعله را کم نمائید. و با یک قاشق آن را هم بزنید آنگاه آبلیمو یا این که سرکه سپید را اضافه فرمائید. و هم بزنید اذن بدهید با شعله ی کم بجوشد تا خامه غلیظ شود برای این‌که بدانید غلظت آن مناسب است یا این که خیر با یک قاشق چوبی آن را هم بزنید در حالتی‌که یک لایه روی قاشق قرار گرفته بود میزان جوشیدن خامه ی شما کافی است.

 

آن گاه پیاله ای بزرگتر از قابلمه تان را آب و یخ بریزید و قابلمه را درون آن قرار بدهید تا خامه ی شما زودتر سرد شود. آن گاه صافی را درون ظرف ای بگذارید و روی آن پارچه ای نازک قرار بدهید و خامه ی خنک شده را درون آن بریزید و به بازه 24 ساعت درون یخچال فریزر قرار بدهید.

 

نیازی به فشردن و گماردن جسم سنگین وزن روی آن نیست. بعداز 24 ساعت پارچه را پاره ای فشار بدهید که مطمئن باشید آبی درون پنیر شما نمانده باشد.
* خوبتر است برای درست کردن پنیر ماسکارپونه از خامه ی پر چرب مثل خامه ی محلی به کارگیری نمائید تا هم مزه پنیر شما خوب تر شود و هم شکل پنیر ماسکارپونه محکم تر شود. اگرچه جایگزین پنیر ماسکارپونه در دسر شما قادر است مخلوط پنیر خامه ای و خامه باشد، ولی با این روش به راحتی می‌توانید این پنیر خوشمزه را درست نمایید سوای آن که نیاز به جایگزین داشته باشید.

 

پنیر ماسکارپونه اماده سرو

 

 

مورد ها مصرف پنیر ماسکارپونه:

  • از پنیر ماسکارپونه می شود به جای خامه فرم گرفته برای تزیین کیک و دسر بهره مند شد، برای این خواسته بایستی پنیر را با کمی پودر قند شیرین نمایید.
  • این پنیر به جهت بافت خوبی که داراست به راحتی از ماسوره بیرون می شود و امکان فرم گیری بهتری نسبت به خامه داراست.
  • پنیر ماسکارپونه به جهت درصد بالای چربی، یک عنصر واجب در امر پخت کیک های ایتالیایی مثل تیرامیسو و کیک های پنیری است. در تهیه ی کیک بادام نیز نقش مهم را ایفا می نماید.
  • پنیر ماسکارپونه را می شود به عنوان ادویه برای افزایش بو و مزه در غذا‌های شیرین به کار گیری فرمائید.
  • این پنیر برای افزایش حجم، بهتر کردن مزه سس ها مطلوب است.
  • پنیر ماسکار پونه را می توان با میوه های جدید ترکیب نمایید و تحت عنوان سالاد مورد به کارگیری قرار بدهید یا این که تحت عنوان یک لایه بر روی دسر‌ها قرار بدهید.
  • شایسته ترین مزه این پنیر را می توان در سرو آن با ماهی کولی، خردل، ادویه جات، ترشیجات و یا این که ترکیب با کاکائو و قهوه تجربه کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *