طرز تهیه لازانیا

لازانیا خوشمزه، لیستی از برترین نکات برای پخت لازانیا

برای امر پخت لازانیا , میتوانید از مواد میانی متمایز به کار گیری نمائید برای تهیه و تنظیم ی مطرح ترین مواد می‌توانید از گوشت چرخکرده یا این که گوشت ریش ریش شده , یا این که مرغ یا این که سوسیس کالباس استفاده فرمائید چه بسا می‌توانید از اشکال صیفی جات استفاده نمایید .
برای داشتن یک کش لقمه عالی , چندین نکته را توصیه می‌کنم که مطمئناً با رعایت موارد ذیل , یک لازانیای رتبه یک خواهید داشت .

• در شرایطی‌که می خواهید ورق ها در زمان جوشاندن در آب به هم نچسبند , پاره ای روغن و نمک درون آب جوش بریزید .

• هنگام جوشاندن لازانیا در قابلمه ورق ها را به یاری یک قاشق چوبی یا این که کفگیر به آرامی تکان دهید تا به نیز نچسبند . مراقب باشید برگه های لازانیا زیاد نجوشند چون سبب خرد شدن کاغذ های لازانیا می شود .

• زمانی که میخواهید ورق های لازانیا را آبکشی فرمائید حتما آب سرد روی آن ها بریزید . این فعالیت باعث می شود حرارت داخل ورق های لازانیا کم شود و در زمان پخت , ورق ها خمیر نشوند .

• برای این که بعداز آبکشی , ورق ها به نیز نچسبند , آنها را یا این که روی لبه آبکش فلزی معلق نمایید یا درون آبکش بزرگی به صورت جدا جدا پهن فرمائید این فعالیت منجر می شود ورق ها هنگام استفاده به پیاله نچسبیده و خرد نشود .

• برای شیوه تنظیم این غذا , میتوانید از مواد میانی متمایز به کارگیری فرمایید برای تنظیم ی وسیع ترین مواد میتوانید از گوشت چرخکرده یا این که گوشت ریش ریش شده , یا این که مرغ یا این که سوسیس کالباس به کار گیری فرمائید چه بسا میتوانید از اشکال سبزیجات به کار گیری فرمائید .

• بعد از قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت و پنیر پیتزا و . . . استفاده فرمائید .

• چاشنی های منحصر به فرد لازانیا را در مواد گوشتی آن بریزید .

برای مواد میانی لازانیا خوبتر است از رب گوجه خارجی به کارگیری نکنید یا این که بسیار کم به کار گیری نمایید چون از سس سفید ( سس بشامل ) به کارگیری می‌کنید با رب کم یا این که فارغ از رب خوشمزه تر است .

• پیاز استفاده شده در لازانیا می بایست خیلی ریز خرد شده یا این که رنده شود و یا این که از پودر پیاز به کار گیری فرمائید . چون این پیاز برای گرفتن بوی زهم گوشت است .

• حتما اولی لایه ای ( کف پیاله ) که در پیاله می ریزید کمی سس سپید باشد و آن‌گاه یک لایه  روی آن قرار بدهید .

• روی هر ورق  , یک لایه گوشتی و پنیر کش لقمه و پنیر پارمزان بریزید . ( به کارگیری از پنیر پارمزان خیلی واجب نیست ) و سپس پاره ای سس سپید روی آن بریزید .

• در پایانی مرحله ی پخت لازانیا , میتوانید مواد گوشتی بریزید یا این که میتوانید یک ورق  بگذارید و با سس بشامل روی آن را بپوشانید و در پایان با پنیر مضاعف بپوشانید .

• چنانچه می‌خواهید لازانیای شما رژیمی باشد , هنگام آماده ساختن لایه های لازانیا , عوض این که در هر لایه , پنیر بریزید , در سطح انتها صرفا روی مواد پاره ای پنیر بریزید . از پنیرهای رژیمی نیز می‌توانید به کار گیری فرمایید .

• قبل از نهادن داخل فر , فر را از قبلی گرم نمائید و بعد از آن لازانیا را داخل فر قرار بدهید و هنگامی که پایین آن آغاز به سرخ شدن کرد و سس داخل آن سفت شده باشد و آبکی نباشد گریل روی آن را روشن نمایید تا کمی سرخ شود .

• میتوانید این غذا را به صورت تک نفره بپزید . به اینصورت که بقچه ای یا این که رولی بپزید .

• در صورتیکه لازانیا را به صورت کم آب و ترد دوست دارید از سس بشامل در لایه های آن و در آخری لایه به صورت کم به کارگیری نمایید .

• برای تزیین لازانیا از سس و جعفری خرد شده به کار گیری فرمائید .

• روش سرو این غذا : بعداز پخت لازانیا سریع آن را سرو نکنید چون خیلی داغ است اذن بدهید یه خرده سرد شود و میل نمایید .

 

پخت لازانیا بدون نیاز به فر

 

نکاتی برای پخت لازانیا فارغ از فر :

همینطور میتوانید لازانیا فارغ از فر را به راحتی تهیه و تنظیم فرمائید . برای این خواسته از تابه دو طرفه استفاده فرمائید . کف تابه را چرب کرده , سس بشامل بزنید . برای نچسبیدن لازانیا , میتوانید یک سطر سیب زمینی صفحه ای کف تابه بچینید . تابه را روی شعله پخش کن و با حرارت کم قرار داده تا لازانیا بدون نقص پخته شود . لازانیا در فر ساخته شده با دست و روی گاز هم به راحتی تنظیم می شود . پخت لازانیا فارغ از فر بسیار ساده و خوب است و فقط روی لازانیا طلایی نمی‌شود .

روش تنظیم لازانیا در توستر :

برای فراهم شدن لازانیا در آون توستر , ظرف دربردارنده لازنیا را در سینی مخصو اون توستر قرار داده و زمان را روی ۳۰ دقیقه تهیه فرمایید و جایگاه حرارت را روی ۱۶۰ جایگاه قرار دهید . هر دو المنت بالا و تحت را روشن فرمائید .

برای این که پنیر روی آن را سرخ نمایید المنت پایینی را خاموش کرده و ۲ الی ۳ دقیقه با المنت بالایی روی لازانیا را سرخ فرمائید تا به رنگ طلایی در بیاید .

در‌حالتی که که قصد دارید , لازانیا در آون توستر طبخ فرمایید , نیازی نیست قبل از گذاشتن درون محفظه اون توستر ان را گرم فرمایید زیرا آون توستر سرعت بالا گرم می شود .

 

طرز تهیه پخت لازانیا

 

پخت لازانیا با مایکروفر :

درین روش ابتدا با دقت به حجم مایکروفرتان یک کاسه مناسب انتخاب فرمایید ; یادتان باشد قرار است تنها به جای فر از مایکرو فر به کار گیری نمائید پس مرحله فراهم سازی ورق ها و سس را روی گاز انجام دهید وورق ها و سس را طبق معمول در پیرکس بچینید و آن را به بازه ۱۰ دقیقه با قدرت ۹۰۰ وات یا این که صد درصد درون مایکروفر قرار گیرد . در آخر برای طلایی شدن روی لازانیا , اساس گریل را داخل دستگاه قرار می دهند , بعد کاسه را روی آن نهاده و گریل دستگاه را به بازه زمانی ۵ – ۳ دقیقه روشن می نمایند تا روی مواد طلایی شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *