پنیر کبابی سوخاری : طرز تهیه و ساخت + عکس


احتمال دارد برای شما که یکی‌از علاقه مندان پنیر کبابی سوخاری می‌باشید , جذاب باشد که پنیر کبابی را برای اولین بار قبرسی ها با اسم هالومی پختند . پنیر کبابی آن ها , از ترکیبی از شیر گوسفند و بز ایجاد شده بود . از آن زمان تا امروز , تولیدکنندگان محصولات لبنی در کشورهای گوناگون , بسته به ذائقه و الگوی مصرف خریداران محصولاتشان , تغییرات کوچکی را در مخلوط این دسته از پنیر ایجاد کرده اند .
پنیر کبابی , چه با شیر گاو ایجاد شود و چه از مخلوط شیر چندین حیوان ساخته شود , نقطه ذوب بالایی دارد و همین خصوصیت کافی است تا قابلیت سرخ یا سوخاری کردن آن برای دوستدارانش مهیا شود . این پنیر روی حرارت بافت خود را حفظ می کند , می‌تواند در مخلوط غذاهای متعدد مورد استفاده قرار گیرد یا اینکه سوخاری شود و تحت عنوان یک عصرانه بدون نقص , میل شود .


طرز تهیه پنیر کبابی سوخاری در منزل


مواد لازم برای پنیر کبابی :

شیر 1/5 لیتر
نمک 1/5 – 2 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 3 – 4 قاشق غذاخوری


نحوه تهیه و تنظیم پنیر کبابی :


ابتدا شیر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد , در صورتی‌که شیر فله ای خریدید بعداز این‌که 20 دقیقه جوشید نمک را به آن اضافه نمائید و هم بزنید تا نمک در آن حل شود . حرارت را ملایم کنید و آبلیمو را به‌تدریج به شیر اضافه کنید تا شیر بریده شود و دلمه شود .

قابلمه را به مدت 3 – 4 دقیقه از روی حرارت بردارید .
پارچه توری تمیزی را نم دار کنید و آن را درون یک آبکش پهن نمائید , سپس آبکش را روی یک پیاله قرار بدهید .

شیر دلمه شده را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب آن خارج شود . بعداز این‌که آب پنیر خارج شد , پارچه را دور تا دور پنیر بپیچید , آن را در میان دو تخته‌ی تمیز قرار داده و فشار دهید تا اگر آبی در آن باقی‌مانده است خارج شود .

درون کاسه درداری را با یک دستمال کاغذی حوله‌ای بپوشانید , پنیر را از پارچه خارج کرده و در کاسه بریزید . سپس آن را با پشت قاشق فشار دهید تا در کاسه فشرده شده و ضخامت آن به 1/5 سانتی متر برسد .

درب کاسه را بسته و حدود 24 ساعت در یخچال قرار دهید .
با این روش شما 200 گرم پنیر کبابی تهیه کرده اید که می‌توانید آن را با ادویه جات مورد نظر مزه دار نمائید , آن گاه به صورت مربعی برش بزنید و سرخ نمائید .

پنیر کبابی سرخ شده را همراه با نان تست و انواع سبزیجات نظیر گوجه فرنگی و کاهو به عنوان میان وعده ای مغذی نوش جان فرمایید .

پنیر کبابی تهیه
طرز تهیه پنیر کبابی


پنیر کبابی را می‌توانید همراه با نوعی سس بی نظیر مورد استفاده قرار دهید . برای این کار
پنیر را به قطعات مستطیلی برش بزنید و آن‌گاه به سیخ بکشید .

پنیر‌ها را به مدت 4 دقیقه بر روی گریل یا این که تابه با حرارت متوسط زیر و رو نمائید تا سرخ شوند . 1/4 پیمانه عسل را بر روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا روان شود , آنگاه آب یک عدد لیمو ترش را به آن اضافه فرمائید و هم بزنید .


پنیر‌های کبابی را در ظرف سرو بچینید و مخلوط عسل و آبلیمو را روی آن بریزید .
یک قاشق چایخوری پودر پاپریکای دودی و یک قاشق چایخوری پودر دارچین را با هم مخلوط نمائید و روی پنیر کبابی بپاشید .


پنیر کبابی را همراه با سبزیجات پخته تحت عنوان پیش غذا سرو فرمائید .
پنیر کبابی از جمله پنیر‌های فاقد دوره رسیدگی است که برای مهیا کردن آن بایستی درجه حرارت بالا و زمان پخت کوتاهی در نظر گرفت تا بافت آن آسیب نبیند . این پنیر را می توان همراه با گوشت و مرغ به سیخ کشید و به صورت کبابی درست کنید . همینطور گریل شده‌ی آن در کنار بشقاب سبزیجات طعمی بی سابقه دارد و میتواند به عنوان یک اردور مجلسی خوشمزه سرو شود.


شیوه تهیه و تنظیم پنیر سوخاری :

 

پنیر سوخاری، پنیر کبابی
طرز تهیه پنیر سوخاری متفاوت



مواد لازم برای تهیه پنیر کبابی سوخاری :

تخم مرغ 2 عدد
پنیر کبابی 200 گرم
پودر سوخاری 100 گرم
روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم

 

نحوه تهیه پنیر کبابی سوخاری :

برای تهیه ی پنیر کبابی سوخاری , پنیر را از داخل یخچال فریزر بیرون بگذارید . تا پنیرها نرم شوند , آن‌ها‌را در اندازه های دلخواه برش دهید .

در یک ظرفی تخم مرغ ها را هم بزنید و هر قطعه پنیر را ابتدا در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلطانید . می‌توانید این کار را یک بار دیگر نیز تکرار نمائید تا لایه ضخیم تری از پودر سوخاری روی پنیرتان را بپوشاند .

سپس پنیرها را در روغن داغ شده بیندازید و سرخ نمائید 

هر طرف پنیر بعداز حدود دو دقیقه رنگ خواهد گرفت و بعداز طلایی شدن اطراف آن , پنیرهای کبابی سوخاری را از روغن بیرون کنید و سرو کنید .

برای طعم دار کردن پنیر کبابی , نیازی به افزودن نمک ندارید و در صورت تمایل , می‌توانید آن را با سس دلخواه تان سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *