انواع املت کالباس و طرز تهیه

طرز تهیه املت کالباس به شیوه های مختلف + املت ژامبون آلمانی

املت کالباس به روش های متمایز تنظیم می شود , شما میتوانید به راحتی و با استفاده از مواد گوناگون آن را تهیه و تنظیم فرمایید , و از خوردن آن لذت ببرید .

مواد اضطراری برای تنظیم املت کالباس با پنیر :

تخم مرغ 3 عدد
شیر 30 میلی لیتر
پنیر پیزا 60 گرم
کره مقداری
کالباس 50 گرم
موسیر به میزان ضروری
نمک و فلفل به اندازه ضروری

شیوه تنظیم املت کالباس با پنیر :

برای تصحیح کردن املت کالباس با پنیر ابتدا تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل عالی هم بزنید . آن گاه کالباس و موسیر و پنیر پیزا را اضافه فرمائید و ترکیب فرمایید . یک پیاله مناسب را انتخاب نمائید و آن را چرب فرمائید . مواد املت را درون آن پیاله بریزید و درون مایکروویو قرار بدهید .

درجه مایکوویو را روی تند قرار دهید و به بازه 4 تا 5 دقیقه بپزید . بعداز این‌که املت پخته شده آن را از مایکروویو بیرون نمائید و نصفه ای از آنرا روی نصفه دیگر تا فرمائید و درون پیش دستی بگذارید . آن را با صیفی جات جدید تزئین فرمایید . از خوردن آن لذت ببرید . گوارای وجود .

طریق تهیه و تنظیم املت ژامبون ساده :

مواد اضطراری املت ژامبون :

تخم مرغ 4 عدد
ژامبون مورد نظر 5 ورقه
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پنیر ماتزارلا رنده شده 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان ضروری

 

املت کالباس خوشمزه

 

نحوه تهیه املت کالباس ساده :

تخم مرغ ها را در یک پیاله بشکنید . نمک و فلفل اضافه نمایید و به طور کامل هم بزنید .

روغن را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم قرار بدهید و اذن دهید روغن داغ شود . تخم مرغ را درون ماهیتابه بریزید و پخش فرمائید . شکیبایی نمائید تا خودش را بگیرد اما‌ خیلی‌ سفت نشود .

نصف پینر را روی نصفی از تخم مرغ سفت شده بریزد و ژامبون را روی آن‌ بچینید . آن‌گاه باقی‌مانده پنیر را روی ژامبون بریزید .

اکنون نصفه ی تخم مرغ را روی پنیرها برگردانید و اذن بدهید پاره ای گرم شود تا پنیرها آب شوند . بعد از آن املت را به آرامی به پیاله سرو منقل نمایید .

رولت املت ژامبون یا این که کالباس با گوجه

مواد ضروری برای رولت املت :

تخم مرغ 6 عدد
شیر 6 قاشق غذاخوری
روغن 6 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 2 فنجان
ژامبون 200 گرم
نمک و فلفل به میزان ضروری

 

املت کالباس با گوجه

 

روش تهیه و تنظیم رولت املت کالباس با گوجه :

3 عدد از تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و عالی هم بزنید تا کف نماید . بعد از آن پاره ای نمک و فلفل و شیر را اضافه فرمائید و خوب ترکیب نمائید .

روغن را در تابه بریزید و بگذارید به طور کامل داغ شود . مایه ی تخم مرغ را درون تابه بریزید . تا به طور کامل کف تابه را بپوشاند . حرارت را کم نمایید و یک لحظه در تابه را بگذارید تا املت تماما بسته شود .
چندین برگه از کالباس یا این که ژامبون را روی املت بچینید به گونه ای که روی املت را به طور کامل بپوشاند . آنگاه آن را به آرامی لول نمائید و کنار بگذارید با 3 عدد تخم مرغ دیگر به روش بالا املت مهیا نمائید . بعد که تخم مرغ محکم شد روی آن ژامبون قرار بدهید و سپس یه خرده نمک و فلفل به گوجه های خرد شده اضافه نمائید و روی ژامبون ها قرار بدهید و سپس رول پیشین را در میان آن قرار بدهید و با دقت املت را اطراف قبلی لول فرمایید .

آن را درون پیاله قرار بدهید و روی آن را یه خرده گوجه و ژامبون خرد شده بریزید .

* می‌توانید آن را به صورت یک لایه تخم مرغ انجام بدهید . و یا این که به صورت جدا جدا نمائید که دو گونه رولت داشته باشید .

طزر تنظیم املت کالباس آلمانی

مواد اضطراری برای املت ژامبون آلمانی :

ژامبون چندین ورق
فلفل دلمه ای خرد شده به میزان ضروری
گوجه فرنگی خرد شده به اندازه ضروری
تخم مرغ 2 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد
پنیر پیزا رنده شده نصف واحداندازه گیری
سیر 1 الی 2 حبه رنده شده
کره یا این که روغن کمی
نمک و فلفل به اندازه ضروری

طریق تهیه و تنظیم املت کالباس آلمانی آلمانی :

تابه ای را روی شعله بگذارید و اذن بدهید داغ شود . آن‌گاه کره یا این که روغن را اضافه فرمائید هنگامی که داغ شد , گوجه فرنگی ها , پیاز , سیر و فلفل دلمه ای ها را با هم درون ماهیتابه بریزید . پاره ای تفت بدهید تا نرم شوند . اکنون ژامبو خرد شده را اضافه فرمایید . آن‌گاه در تابه را بگذارید تا مواد جا بیفتند . در آخر تخم مرغ ها را اضافه نمایید و ترکیب نمایید . هنگامی که تخم مرغ ها پختند پنیر را روی آن بریزید و در تابه را بگذارید تا ذوب شود . اکنون طعام آماده سرو است .

نکاتی برای پخت املت ژامبون یا این که کالباس :

برای تهیه و تنظیم هرکدام از املت های بالا می‌توانید به مواد نخستین آن نخودفرنگی یا این که ذرت و یا این که قارچ و فلفل دلمه ای نیز اضافه فرمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *