به چه شکل سوسیس کالباس خانگی بسازیم؟

سوسیس خانگی

مواد حتمی برای سوسیس بوقلمون :

ران بوقلمون سوای استخوان 450 گرم
گوشت چرخ شده گوساله 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 48 گرم
سیر رنده شده 4 حبه
ادغام یخ خرد شده و آب 3/4 استکان
شیرخشک 25 گرم
نشاسته ذرت 50 گرم
نمک ( خوبتر است دریایی باشد ) 1 و نیم قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا نو 1 قاشق غذاخوری مالامال
پودر گوجه کم آب 1 قاشق غذاخوری لبریز
پودر پیاز 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز رنگ تند 1 قاشق مرباخوری لبریز
پودر جوزهندی 1/2 قاشق چایخوری
پودر هل 1/3 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
وکیوم سوسیس + نخ به میزان ضروری

شیوه تهیه و تنظیم سوسیس خانگی :

ابتدا ران بوقلمون را با چرخ گوشت چرخ فرمایید , زیرا نصیب ران رگ سپید و محکم فراوان دارااست ابتدا چرخ فرمایید و درون کاسه دربسته به دوران ۳ ساعت باطن یخچال فریزر بگذارید , گوشت بایستی سرد باشد و این خیلی حساس است . آن گاه درون غداساز بریزید و گوشت چرخکرده را که پیشین از آن درون سردخانه قرار داده بودم و تماما سرد بود را بیشتر فرمایید , تخم مرغ را بی واسطه از یخچال فریزر خارج آورده واضافه نمائید , روغن مایع و سیر رنده شده را نیز بریزید و عالی میکس فرمائید .

ترکیب آب و یخی که داشتید را در دو سطح بیش تر و هر بارخوب میکس فرمائید . شیرخشک و نشاسته و چاشنی ها را افزوده و عالی نیز بزنید . سطح زدن گوشت باغذاساز یکی‌از مهم ترین قسمتهاست که بایستی صحیح صورت پذیرد یعنی گوشت را انقدر بادستگاه بزنید که به طور کامل قابل انعطاف و کشدار و وضعیت چسبناک شود به یکی دو پالس اکتفا نکنید اینجانب انقدر میکس کردم که دستگاه داغ شد . هرچقدر بزنید سوسیس تان انعطاف خیر و خوبی خواهد داشت .

میانه عمل یعنی پس از ریختن چاشنی ها و ترکیب شدن گشوده ۲ تا ۳ تکه یخ بیش تر نمایید که حرارت دستگاه منجر گرم شدن گوشت نشود و آن را خنک نماید . انسجام و شل یا این که محکم بودن گوشت می بایست تا حدی باشد که خیر خیلی شل باشد و خیر آنقدر محکم که نشود باطن کاور تزریق کرد . گوشت را درون قیف ترجیحا پارچه ای یا این که در صورتیکه باطن قیف پلاستیک می ریزید دو تا را تودر تو قرار بدهید که پاره نشود .

فارغ از ماسوره نیز می شود البته ماسوره معمولی در صورتی دارید بگذارید فعالیت راحتتر می شود . درحال حاضر مایه را باطن کاور سوسیس پمپاژ فرمائید .

این سطح خیلی مشقت بار و وقت گیر است . پس باحوصله انجام بدهید . بعداز پرشدن یک سرکاور را با نخ خیلی سفت و یک‌سری به دور گره بزنید . و با دست رول را ماساژ بدهید تا در صورتی احیانا هوای بیشتر درون آن می‌باشد رفع شود و بعدا تبدیل به رخنه‌ درون سوسیس نشود .

رمز دیگر کاور را تا میتوانید بپیچانید آن قدر که دیگر جانداشته باشد جلو بروید آنگاه با نخ یکسری بدور سفت گره بزنید ( یادتان باشد گره هایی که می زنید معمولی نباشد زیرا بر اثر فشار گشوده می شود وزحماتتان برباد می‌رود . به میزان های دلخواه تقسیم نمایید کوچک یا این که بزرگ به دلخواه خودتان بپیچید و گره بزنید .

مهیا که شدند درون سبد فلزی بگذارید قابلمه نسبتا چاله تعیین فرمایید آب را جوش بیاورید و سبد را درون آن بگذارید و به دوران 45 دقیقه بخارپز فرمائید ( خیر بیشتر خیر کمتر و گرنه کیفیت تحت میاید خیلی اصلی است نگویید بگذاریم بیشتر بحوشد تندرست خیس است . بافت آن قابل انعطاف می شود و موقع براندن و سرخ کردن خرد می شود .

بعداز پخت فورا روی آن آب سرد بریزید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شوند , آن گاه ۲۴ ساعت باطن یخچال فریزر بگذارید بماند آن گاه مصرف نمائید .

نحوه تهیه و تنظیم سوسیس خانگی , سوسیس خانگی
صحیح کردن سوسیس و کالباس خانگی

نکاتی برای تهیه و تنظیم سوسیس خانگی :

اختلال خیلی ازدوستان این است که بعداز پخت زمانی کاور را جدا می نمایند یک مایع ژله نظیر مانند ادغام آب و روغن از آن بیرون می شود و میگویند چربی آن مضاعف بوده یا این که گوشت آب انداخته است!

این ایراد بخاطر تولید هوا فی مابین گوشت و کاور به‌وجود میاید یعنی شما عالی فشرده نکردید و خلأ میان گوشت و کاور بوده و آن نصیب آب و چربی انباشته شده و گرنه خیر روغن فرمان مضاعف است خیر رسپی ایراد دارااست .

پس تا میتوانید باحوصله بوسیله دست رول را ماساژ بدهید و یک سری توشه آن را شل و محکم نمایید که هیچ حبابی نماند .

سفت بستن و فشرده کردن منجر می شود بعداز پخت نیز کاور چروک نشود . حال حاضر میگویید سفت می بندیم اما گشوده نیز چروک می شود! خیر عزیزم سفت نبوده و باطن آن هوابوده است .

برای تهیه و تنظیم ی سوسیس خانگی روز جاری اینجانب از مخلوط گوشت بوقلمون و گوساله استعمال کردم . بوقلمون نصیب ران و ساق آن . چرخکرده گوساله نیز معمولی بود و یه خرده نیز چربی داشت .

برای طریق تنظیم سوسیس خانگی با مرغ , شما میتوانید به جای بوقلمون مرغ بزنید اما صرفا ران آن باشد سینه را به کارگیری نکنید کم آب می شود . برای طریق تهیه و تنظیم سوسیس مرغ , می‌توانید به عبارتی مقدار که گفتم گوشت چرخکرده با ران مرغ یا این که تنها گوشت چرخکرده یا این که صرفا مرغ استعمال نمایید فرق نمیکند صرفا سایر مواد را تغییر‌و تحول ندهید .

میزان و اندازه مواد بیان شده برحسب وزن گوشت داده شده پس توجه نمایید بعضا ها گوشت را وزن می نمایند و آن‌گاه چرخ می نمایند و استعمال می نمایند . این تماما خطا است .

بایستی بعداز چرخ کردن مجدد ظریف وزن نمائید , چون ما میان تیغ دستگاه و لوله چرخ گوشت صد در صد میزان متعددی گوشت جا میماند که بی ملاحظه به آن فعالیت را ادامه می دهید خوشگل منزه نمایید و مجدد وزن فرمائید که به عبارتی میزان باشد و ادغام مواد بهم نخورد در‌حالتی که چرخ گوشتتان مجهز به محرمانه منحصر سوسیس است می‌توانید توسط آن پمپاژ فرمائید که خیلی راحتتر است .

نحوه تهیه و تنظیم ژامبون خانگی :

شیوه تهیه و تنظیم سوسیس مرغ , فراگیری سوسیس مرغ خانگی
روش تنظیم زامبون گوشت خانگی با مرغ

مواد اضطراری برای ژامبون خانگی :

سینه ی مرغ سوای استخوان 500 گرم
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 یا این که 4 حبه
هویج پخته شده میانگین 2 عدد
خلال پسته 4 قاشق غذاخوری لبریز

چاشنی های اصلی زامبون گوشت :

چاشنی کاری 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز‌رنگ 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری ( مراقب باشید بسیار نشود )
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری

روش تنظیم ژامبون خانگی :

برای تنظیم ی ژامبون خانگی , ابتدا تمامی ی مرغ ها را تکه تکه نمائید تا راحت خیس میکس شود , آن گاه درون ترکیب کن میکس فرمایید . وقتی که میکس شد چاشنی ها را آن طولانی تر نمایید و مجدد ترکیب نمائید . سیر و زرده تخم مرغ و آرد و روغن نیز طولانی تر فرمائید و نیز بزنید , بعد از آن که حسابی میکس شد , از ترکیب کن در بیاورید , هویج های پخته شده را نگینی خرد فرمائید و با خلال پسته به آن بیشتر نمائید و با دست یا این که قاشق حسابی ترکیب فرمایید آن گاه کل مواد را باطن قیفی که ماسوره ندارد بریزید و درون وکیوم را با مواد لبریز فرمایید و رمز و ته آن را با نخ پارچه ای سفت ببندید .

اعتنا فرمائید که خیلی سفت باشد که باطن آن هوا نرود , آنگاه آن را درون آب جوش بگذارید یک ساعت بپزد . پس از پخت بگذارید سرد شود و سپس یک روز باطن سردخانه بماند . و سپس می‌توانید راحت سرو فرمائید .

طریق تهیه و تنظیم ژامبون با گوشت :

برای روش تهیه و تنظیم زامبون گوشت با گوشت نیز میتوانید به همین میزان و مواد ضروری با این تفاوت که به جای مرغ از گوشت فارغ از چربی به کارگیری فرمائید در‌این‌صورت‌ فرایند بالا را انجام بدهید و گوشت را 3 – 4 توشه عالی چرخ فرمائید و برهه زمانی پخت آنان بایستی بیشتر باشد .

نکته :

در‌حالتی که وکیوم زامبون گوشت ندارید از سلفون به کار گیری فرمایید , مواد را روی آن بریزید و لول نمائید و زمان پخت به دور آن را فویل بپیچید .

این میزان چاشنی برای این اندازه گوشت میباشد پس اعتنا فرمائید آنها را کم یا این که بسیار نکنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *